Peace,
to juz tlumacze czego to bedzie sygnet ten art ma reprezentowac moj nick
uzylem jakby takiego .... =c gdzie czesto sie tak podpisuje w pracach graficznych np. sygnaturach
dlaczego uzylem tych kolorow?? bo sa moimi ulubionymi
ok bede robil wieksze
czyli to było z brusha robione? no dużo się nie napracowałeś... ale skoro brush nie daje rady więcej, to proponuję potrenować pen tool'em i zrobić porządnie w dużych rozmiarach.
Nawet niezły ten logotyp, tylko taki poszarpany. W małych rozmiarach już nawet nieźle wygląda, ale to jeszcze nie jest to. Pracuj, pracuj, a będzie lepiej!
czyli to było z brusha robione? no dużo się nie napracowałeś... ale skoro brush nie daje rady więcej, to proponuję potrenować pen tool'em i zrobić porządnie w dużych rozmiarach.
Wydaje mi się, że CeLeS, zapisał to jako pędzel. Wątpię, żeby takie coś robić z brushy
Co do loga to jakiś taki dziwny nie przemawia do mnie
Zobaczymy jak Ci będzie szło z kolejnymi
Dobra może i przy tworzeniu kształty się namęczyłeś, ale to nic specjalnego potem tylko odwróciłeś zrobiłeś i odbicie. To każdy kto czytał o efektach w photoshopie by takie coś zrobił.
Peace, jest dokladnie tak jak mowiWidmo Katsuyoshi a jakie sie robi logotypy?? To nie syga ze pakujesz pelno efektow :O
w tym dopracuje tylko krawedzie i zaraz bede sie zastanawial nad nowym
Pływają ... a mówią, że to ja mam zboczone myśli ...
No, więc delfinki mi się podobają, napis bym przesunął w lewo bardziej ... Poza tym nie mam co pisac, bo w logotypie to się mogę doczepic tylko do napisu i ewentualnie kształtu ...
Ale dobra, przejdźmy do logotypu. Prosty, co czyni go ładnym. Tylko napis bym wymienił!
@Offttop
Z tego co wiem na logotypy jest oddzielny dział a to dział na layouty...
@topic
Co do pracy: Wg mnie nie prezentuje sie ona najlepiej, delfinki moze i fajne moze nie, ja tam widze pixeloza, czcionka uwazam ze tez zle dobrana i tutaj chyba nie pasuje ; ))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.