Program: Zajefajny program do grafiki Posty: 39 Dołączył: 14 Lip 2008 Skąd: Koszalin GFXPoints: 135 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-07-14, 18:44
Bard's Designs
Webdesign jest dziedziną , w której dopiero zaczynam, toteż proszę o krytykę prac, która oczywiście będzie miała jakieś podstawy i pomoże mi w rozwoju.
Najbardziej podoba mi się pierwsza strona, jednak możnaby nad nią jeszcze popracować... Uważam że niepotrzebnie dałeś odbicie lustrzane w menu. Co do drugiej strony to też nie jest zła ale niektóre teksty trudno sie czyta . Trzecia strona jest moim zdaniem najgorsza. Szczególnie nie podoba mi się menu i te falowane linie są za grube. Strona LO jest za prosta. Tutaj właściwie nie ma czego oceniać.
Program: PhotoShop CS3 Posty: 121 Dołączył: 02 Mar 2008 Wiek: 23 Skąd: Kraków GFXPoints: 70 Piwa:1/2
Wysłany: 2008-07-18, 18:31
Patrząc na twoje prace mogę stwierdzic że jesteś swojego rodzaju mistrzem webdesiningu:
- twoje wszystkie prace mają jakiś tam styl
- i strasznie ładną kolorystykę (np. AD-TORUR)
Nie znam się na projektowaniu layout'ów ale Twoje są NAWET ciekawe
Troche tani efekt Pomysł miałeś ok. Ale wykonanie nie jest najlepsze. O ile gra świateł mi sie podoba to ta żarówka jakoś nie. Wyłacz AA z content'u - chyba, że to pod flasha by szło? Wskazuje na to tło
tiaaa... najbardziej nie podoba mi się tu typografia, rozmiary i dobór cziconek inymi słowy, menu również nie prezentuje się najlepiej zarówno jak i cały projekt ; )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.