Witam wszystkich,
Poszukajue grafika do stałej współpracy. Głównym jego zajęciem będzie tworzenie grafik dla stron internetowych, przy czym zaznaczam, że czasami nie trzeba nic wykonać przez miesiąc, a czasami kilka projektów w ciągu tygodnia. Jedyne wymagania, to odrobina chęci, trochę wolnego czasu
Jeśli jesteś zainteresowany/zainteresowana odezwij się do mnie via GG (podane w profilu) lub wyślij zgłoszenie pod adres
admin@ekmll.com
Mile widziana próbka umiejętności w postaci jakiejś grafiki
Oczywiście nic za darmo!!
Co otrzymasz ode mnie?
1. Konto pocztowe o pojemności 200Mb z dostępem do skrzynki przez klienta pocztowego lub z poziomu strony WWW w jednej z domen kmll.pl lub ekmll.com.
2. Umieszcze Twoją strone na płatnym, nieobciażonym reklamami serwerze w subdomenie kmll.pl lub ekmll.com (najlepiej adekwatnie do konta pocztowego)
3. Status moderatora działu 'grafika' na forum ekmll.com
4. Oczywiście pamiętając o Twojej ciężkiej pracy, będę na każdej stronie, dla której wykonasz grafikę, umieszczał adres Twojej strony oraz maila, jako do grafika biorącego udział w projekcie.
Myśle, że moja oferta jest dobra dla osób, które potrafią pracować z grafiką, ale nigdy nie miały okazji pokazać się i chciałyby zaistnieć w sieci;) Ale oczywiście zapraszam wszystkich!