Mam nadzieje że trafiłem w dobre miejsce, po kilku dniach głowienia sie i myślenia zdecydowałem sie poprosić o pomoc ... Was.
Mój znajomy grafik, który miał sie zająć grafiką (stylem), obecnie cierpi na brak czasu i inne czynniki podobne, także chciałbym oddac ten projekt w Wasze ręce (powtarzam sie, wybaczcie)
Jak w temacie, główny naciskkłade na przyciągnięcie oka potencjalnego użytkownika, więc tutaj grafika, grafika, grafika. Nie musi to być styl cieknący kolorami, zasiany obrazami, głównie chodzi o płynną kolorystyke, ładny top i stopke... ewentualnie tło. No i najważniejsze - pomysł i logo.
Temat przewodni forum nie zdradze, powiem tylko że nie chodzi o firmy, czy inne zajęcia przynoszące zysk, chodzi bardziej o zabawe i jest to tak jakby forum klanowe, ale nie zupełnie.
Jeżeli chodzi o cene to czekam na propozycje i wtedy sie dogadamy (gg 7173281), lub pm.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.