Wow pracki są fajne to może ocenie "kreatywnie" tak jak Dan mi to przekazał
pracka numer 1 to best jest te góry to piękno barw po prostu cudo ładnie wykonany ludzik i otoczenie praca przyciąga żywymi kolorami i humorem praca jest niemal perfekcyjna tylko czy masz na imię Łukasz i czy masz nick Jdog0601 jak tak to bravo 9\10
Druga praca Ten "Pirat" jest jakiś dziwny i ten odbłysk na nim + soft brush bleee do tła nie mogę się przyczepić ,ale no właśnie co to jest piła mechaniczna czy drzewo , a i jeszcze jedno ten ludek lata o_O 7\10
trzecia chym tego kolesia to nie wierze że sam zrobiłeś bo byś musiał chyba z 2 dni przy nim siedzieć napis fajny ale jest pustka na pracy ta podstawka od TV ma jakiś dziwny kolor psujący klimat pilot taki nie ciekawy jest ale za to telewizor piękny 6\10 przez pustkę
o tak te mleko jest fajne

tło fajne ciekawe praca jak nr.1 przyciąga kolorami i ogólnym wyglądem te ludki wokół mleczka są śmieszne a zarazem fajne , a same mleko jak widać stare i zużyte oraz pięknie wykonane, ten kwadrat na którym stoi jest ładnie pod pasowany do tła te chmurki nadają klimatu a tęcza barw 10\10
trochę dziwne że ostatnia praca nie jest na deviańcie tu się nie postarałeś bez tla praca słaba te locki broda takie same twarz nie powala nic tu nie pokazałeś tylko czapeczka cię ratuję 7\10
miło się oceniało PsYcHo zapraszam do mnie
@edit
A to spoko jesteś dobrym grafikiem oby tak dalej