Troszkę za duży szum, wieksza planeta o wiele lepsza, ładne detale, mniejsza już tak nie ale też estetyczna, przydałoby się mniej szumu a więcej gwiazd, troszkę pustką wieje, te kolorki nie są za ciekawe. Ogólnie ładnie jak na 1 time Rób dalej
Nom jak na pierwszy raz nie jest tak zle pozmieniał bym kolorki i to zdecydowanie...
Planety lekko bym wtopił ale lekko i dodał bym jakies drzewa no oglnie krajobraz
HitcH, ekhm, może najpierw trochę zainsteresuj się sposobem robienia space artów, planetki są idealne poniewąż robiłem je z photoshopie- nie mogą być źle wycięte bo są stworzone shapami, elipse marquee tool. Ehh ;]
miales fajna koncepcje
hehe i nawet kojaze ja z moja mam w sygnach proace robiana na podobnej koncepcji http://images27.fotosik.p...edda04fee50.png
to to
tez niebawem chyba zrobia z nia arta w wiekszym wydaniu
ale wracajac do Twojej pracy
te gwiazdy i kolory mi tutaj nie pasuja, duza planetka wyszla CI bardzo fajnie ale efekt uderzenia pozostawia wiele do życzenia, ta smuga za mala planetka nie ladnie wyglada i jej samej tez troche brakuje.
ale jestes na dobrej drodze
czekam na nst prace pozdrawiam i zapraszam do mnie do sigow jak i duzych prac
chyba z tutka troszkę prawda ? ogólnie to przestrzeń Ci mizernie wyszła zwłaszcza "dym" i za dużo gwiazd. Planeta nawet ujdzie ale nie ma tutaj nic nowego urzekającego itd pełno takich w sieci
Za mało szczegółow jakos jak dla mnie ;] widzialem lepsze, ale lep[szego sam nie zrobie ) pierwsza lepsza... tlo takie matowe ;/ duzo gwiazdek trasznie... powinno tlo bardziej w czern wchodzic.. ogolnie za jasna praca. na tej najwiekszej planecie widac hard brusha.. nie estetycznie to wyglada
Widze że w ogóle nie idziesz za radami. znowu za dużo gwiazd co jest podstawowym błędem. Przestrzeń tak samo słaba jak w poprzedniej pracy w sumie to jest taka sama praca jak wcześniej tylko że planety troszkę się różnią. Popracuj nad progresem
tylko czemu to swiatlo tak dziwnie wychodzi u gory i nagle znika ? brakuje mi troche jego zrodla
co mi sie nie podoba to te niby gwiazdy, tz te kropki na calej pracy, sa za bardzo wyrazne i jakos mi nie pasuja, wedlug mnie lepiej by bylo bez nich lub mogles je lekko zblurowac
planety wyszly Ci bardzo fajnie i ladnie sie prezentuja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.