Dosc ciekawa interpretacja, fajnie wyszlo Ci to zdjecie po przerobce, niczym namalowany obraz nadajacy sie idealnie na pocztowke z etgo pieknego miejsca. Jedyne co szpeci ta prace wedlug mnie to te (nawet nie wiem jak to nazwac) wstawki czerwone i zoltawo-zielone na moscie, wygladaja tak nienaturalnie i odstaja od reszty.
9/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.