Wszem i wobec, ogłaszam, że nie będzie mnie z Wami żelki, na forum, od dnia 11 kwietnia od godziny 20 (około) do 15 kwietnia z powodu wyjazdu do Paryża. Jakby co, to niech się ktoś zgłosi do prowadzenia walk w cupie czy coś, jak mnie nie będzie. Ogólnie, żeby jedna osoba na te pare dni moje obowiązki przejęła, chociaż i tak, żadnych konkursów wtedy chyba nie będzie, bo zgrałem wszystko tak, że konkursy sie w czwartek kończą (te które prowadzę).
lunsil, to pisz do mnie na GG. Nie na darmo chodzę do Gimnazjum Dwujęzycznego z wykładowym francem. Pisz do mnie SMS, jak coś nie bedziesz wiedział . NR Komórki na GG ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.