Prawdopodobnie nie będzie mnie na grafart.org przez całe wakacje(no może czasami z kafejki....) chodzi rodzicom o oceny.... moja średnia 4.0 ale oni chcą więcej i całe wakacje bez kompa 100%....
Program: Photoshop CS3 Team: Natural Inspirations
Zaproszone osoby: 1 Posty: 805 Dołączył: 29 Mar 2008 Wiek: 17 Skąd: w was tyle agresji ? GFXPoints: 2323 Piwa:75/10
Wysłany: 2008-06-01, 18:58
Miłych wakacji blonditbg, będzie nam ciebie brakować A rodzicami się nie przejmuj 4.0 to dobra średnia ja taką miałem długo i wszyscy byli zadowoleni
Żegnaj
Program: Photoshop CS3 Posty: 146 Dołączył: 04 Maj 2008 Wiek: 17 Skąd: Ze Wsi GFXPoints: 236 Piwa:6/7
Wysłany: 2008-06-01, 20:40
Tak jest, trzeba czasem cierpieć z powodu przewrazliwionych rodziców Nie wiem też czy u mnie nie bedzie tak samo..... ale zawsze zostają kafejki internetowe (tak było w moim przypadku:)) Trzymaj sie dzielnie! Wakacje bez komputera to na pewno nie czas stracony
już raz miałem tak w wcześniejsze..... .xs kafejka.... no moze ale mam brata także wiecie ale wakacje bez ps??!! jeszcze teraz sie kodowac nauczyłem ;/ I JAK TU PRZEŻYĆ????!!!!!!!!!!!.A to może mame przekonam, będę szablony pod allegro sprzedawał??
blonditbg, na początek daj nam je do oceny czy warto i popytaj nas za ile a co do Internetu .. to powiedz mamie, że jest milion innych dzieciaków, które na imprezy chodzą i mają średnią 2.0 i starzy są z nich dumni .. także niech Twoja mama nie przesadza z powodu średniej 4.0 ... pozdro i trzym się!
ale ona uważa że ja jestem uzależniony.... przychodze z szkoły 16:30 obiad + lekcje+bawienie się z siostrą 21:00 (moja mama siedzi na kompie do 23) potem siadam ja do 01:00-02:00 często ide spać o 24:00 I JAK TU ŻYĆ Z TAKIM HAMIDŁEM??!!! SAMA SIEDZI WIĘCEJ ODE MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blonditbg, nie martw się, moja starsza nie jest lepsza. Jak ona miała na maturze 5.0(co w tamtym czasie było największą oceną), same paski itd. to teraz Ja muszę miec same piątki i czwórki. A może ja nie jestem bystry tak jak ona, i dlatego że, W 2 klasie gimnazjum będe miec 3-5 trójek, to nie puści mnie na obóz, da pewnie karę na kompa do końca wakacji itd. itp...
blonditbg, współczuję. U mnie też trochę wymagają, ale nie do przesady Na kompa kary mieć nie będę (raczej ). A co do przesiadywania na kompie, u mnie tylko ja z siostrą z czego ona 1/20 tego co ja siedzę. Będziemy czekać z niecierpliwością na Twój powrót. Wakacje to tylko 2 miechy, przez 10 możesz siedzieć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.