Co do ostatniego to wszystko mi się podoba oprócz jednego a mianowice tych oczu zielonych bo są po bokach zwierzęcia to trochę mi się nie podoba. Elipsa mogła być mocniejsza oraz minimalnie nie wychodzi z rogów.
Sollers - to potraktuje jako dowcip. Mi chodziło oto, żebyś dał większy opacity to wtedy by było jeszcze lepiej i żebyś na następny raz pamiętał, że powinna wychodzić z rogów. Co nie zmienia faktu, że to super ub.
Lewa strona do bani, tylko jeden render strasznie rozciągnięty, kiepskie przejścia między renderami, po prawej stronie elipsa wychodzi z boku, no i pusto strasznie. Co do klimatu, to bym się sprzeczał Pracuj, bo ten ub jeszcze dobry nie jest ;]
Pusto nie znaczy źle. Wolę userbary które przedstawiają jakiś zamysł. Widać że autor chce poszczególne elementy ułożyć w konkretną kompozycję. Złociste ziarna kawy w tle były w moim pomyśle od początku. Nie użyłem ich po to by zakryć pustkę. Nie wiem co masz na myśli krytykując elipsę. Wiem, że jest średnia. Renderów nigdy nie rozciągam. Jedynie zmniejszam/obracam.
Nie ma tu dużo userbarów więc czekam na ocenę wszystkich i każdego z osobna.
Widzisz, ja znam się na UserBarach Siedzę w nich dość długo, także potrafię rozpoznać błędy techniczne i złe umiejscowienie renderów. Przypatrz się lewej stronie, to ona właściwie odpowiada za tło. I nie byłaby zła, gdyby właśnie nie ta pustka. Mogłeś ją jeszcze trochę pomniejszyć i zmieścić tam jeszcze filiżankę dodając klimatu Teraz spójrz na przejście po prawej stronie. Ten zielony kolor kompletnie tam nie pasuje, mogłeś tylko samą koronę tam umieścić, byłoby wtedy lepiej. Ogółem nie jest źle, a jeszcze daleko od doskonałości
White tiger jest super nie ma sie do czego przyczepić
Jacobs natomiast IMO odrobinke za mocna elipsa ale tak ciut ciut
Ogólnie jest bardzo dobrze i gratuluje wygranych UOTW'ów życze kolejnych wygranych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.