W Photoshopie takim sposobem jak ten gościu na filmiku http://youtube.com/watch?v=y14g50q4hQ0 Tylko że on używa tabletu graficznego a ja robię to myszka i jest mi trudniej.
Święta Techniawo, Matko Trance'u, graj nad nami głuchymi,
teraz i w godzinę lotu naszego.
Ten facet według mnie lepszy...tylko zarost na głowie troche dziwinie wygląda (przypomina jakby był namalowany flamastrem na głowie.
Gremlinek taki sobie. Za bardzo rozciągnięta mordka i może by mu jakieś ząbki dorobić
#1 - ciekawa nie powiem ale troszkę twarz zbyt kanciata
#2 - szczerze? bardziej mi się podoba od pracy numer #1 pewnie dlatego, że jest bardziej zywa a elementy czy części ciała stworka są realistyczniejsze od postaci z #1 pracy
Mi tez bardziej 2 sie podoba, chociaz Lincol jest do siebie podobny. Mysle ze trening zalatwi sprawe i bedziesz ladnie rysowal.
We may feel that we have figured out a lot of great things with digital, but in reality we are just in the infancy of digital image creation. Traditional painting took thousands of years to perfect. We have only been doing digital art for a couple of decades. Dylan Cole
We may feel that we have figured out a lot of great things with digital, but in reality we are just in the infancy of digital image creation. Traditional painting took thousands of years to perfect. We have only been doing digital art for a couple of decades. Dylan Cole
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.