W tym temacie głosujemy na najlepszego twórcę LAYOUTÓW 2007 roku na GrafArt.org.
Oto link do działu z galeriami layoutów: http://grafart.org/webdesign-vf133.htm. Najlepszego twórcę layoutów proszę wyłonić według galerii i BLC.
dlaczego? No coz... chociazby Jej dorobek w BLC powinien zaowocowac IMO w nagrode w tej dziedzinie, do tego Jej pomoce dla innych userow i ciekawe pomysly w designach - no coz - wybor naprawde trudny, ale jestem przekonany co do swojego glosu
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
mój głos idzie na sliffke. Nie robi ona wypasionych layoutów jak np. nonlline, ale akurat ukierunkowała się inaczej i jest dobra w tym co robi. Jej szablony są przyjemne, proste, ładnie dobrane kolorystycznie... czyli to co cenię najbardziej A pokazała, że jak chce to umie zrobić coś bardziej wybajerowanego... Przykład? Jej strona z szablonami
Ooo tak. zdecydowanie głosuję na nonline, jego prace są zabójczo śliczne, maja charakter i charyzmę a sam ich autor jest wg mnie baardzo dobry w tym co robi, zapewne sam o tym wie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.