W tym temacie głosujemy na najlepszego GRAFIKA 2007 roku na GrafArt.org. Grafikiem nazywamy użytkownika robiącego najlepsze SYGNATURY, AVATARY, USERBARY, LAYOUTY, TOPY itd. (nie potrzebne można skreślić). Chodzi o to, żeby zagłosować na osobę, która się nie specjalizuje tylko w jednym typie, ale w WIELU typach grafik!
Mało u nas takich wszechstronnych osób ale ja zagłosuje na naszego admina PayLOADera , tylko on mi przychodzi do głowy . W sumie to ciężko być wszechstronnym gdyż np. ja postawiłem kreskę na ubach i awach i ich w ogóle nie robię, tak jak wiele innych osób
Szyszak, zgadzam się z tobą w 100% myślę, że grafika 3D to jedna z cięższych rzeczy. Sam ostatnio próbuje coś zrobić, ale nie wychodzi to zbyt dobrze. Mileziuszek robi naprawdę świetne prace. Dlatego głosuje na niego.
Dla mnie nonline, dlaczego? Wygrywa ostatnio prawie każde BLC a co za tym idzie ma swoje doświadczenie dzięki któremu nabiera co raz to większych umiejętności, co sami widzimy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.