W tym temacie głosujemy na najbardziej POMOCNEGO użytkownika 2007 roku na GrafArt.org! Macie tutaj mnóstwo użytkowników do wyboru. Moderatorzy też się liczą!
sliffka
Twoja wiadomość, którą chcesz wysłać na forum jest zbyt krótka.
Aby post został wysłany, w jego treści znajdować się musi przynajmniej 40 liter!
dlatego, ze w pytaniach z dzialu GA Help Center to Jego najczesciej widywalem wiec dlatego glos na tegoz usera
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
A mi pomagał zawsze PayLOADer i na niego głosuję Zawsze jak nie wiedziałem co i jak z czym i kiedy to do niego pisałem a on zawsze potrafił mi wszystko wytłumaczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.