Uwaga! Nie mam żadnych dowodów, to są tylko moje przypuszczenia, choć niczym nie poparte, warto się z nimi chyba zapoznać.
Dodawane przez Warezikera UB do Userbars of the world - o nie chodzi.
Niektóre są zrobione dobrze - mają odpowiednie napis i w ogóle. Ale inne - napisy są złą czcionką, itp. Moim zdaniem, jak ktoś robi w miarę dobre UBy, to nie zrobi nagle takiego, którego w ogóle do userbarów ciężko zaliczyć.
Jeśli to nie prawda, to bardzo przepraszam, jak napisałem wyżej, to są tylko nieudowodnione przypuszczenia.
Y, sory nie zaczaiłem... uważasz może, że jest riperem ze względu an to, że wstawił złego ubka...nie rozśmieszaj mnie za to to możesz mu na SB napisać, żeby poprawił nic poza tym .. pięknie -,-
stuasiowi chodziło o to że ktoś kto robi często ubki nie zrobi nagle takiego czegoś co ni to ubek ni to nic, on(stuai) sądzi że to jest z jakiejś strony skopiowane tylko po to aby wareziker mógł się dostać do jakiegoś działu
Ale niekoniecznie... Ja też robię dobre UB'ki (tak myślę ) ale czasem i jakiś uda mi się spieprzyć także nie wydaje mi się aby Wareziker byłr iperem ... tym bardziej że to on polecił mi te forum :super:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.