Ubek, No wiesz ale jednak nie możesz udowodnić że tego nie zrobiłeś więc warny musisz otrzymać... No sory ale gdybym znał Cię lepiej to mógłbym Ci na słowo uwierzyć no ale cóż gdybym Ci darował inni riperom też bym musiał darować....
Ps. Tak z ciekawości ile lat się zajmujesz grafiką oraz ile masz lat ? Jak nie chcesz się chwalić publicznie to napisz mi na PW
Przecież każdy kto robi tutka to chyba nie robi go "na sucho" tylko robi go z pliku .psd (ja tak robie) więc jednym z dowodów na tutka jest właśnie plik .psd.
Jeśli go nie ma to można powiedzieć że to jest RIP, no chyba że psd było dołączone w jakiejś paczce z tutorialem ale w tych akurat tego nie było.
KwusheR, ale nie rozumiem Twojej ostatniej wypowiedzi ... mianowicie:
KwusheR napisał/a:
Niektóre tutki były u mnie na serwisie nawet przez jakiś czas Jakiś anonim wrzucił, a potem kazał szybko zdejmować.... hmm....
co przez to chcesz powiedzieć? Bo chyba nie tylko ja tego nie zrozumiałem
A po drugie ... jeżeli UBEK mówi, że nie ripnał to raczej bym mu uwierzył ... Z resztą widać po jego technice itp. że nie jest jednym z gorszych grafików ...
teshe. Co tu dużo ukrywać. Prowadzę serwis ga-tutorials.com (podaję adres bo prowadzę współpracę z grafart )
Na wcześniejszej wersji mojego portalu ktoś dał mi kilka tutoriali i powiedział, że pozwala je opublikować. Po kilku dniach napisał, żeby je natychmiast skasować. Pisałem czemu, ale nic nie odpisał.
Ehh .. ogólnie dużo riperów jest teraz w Internecie, nie wiem jakaś moda czy co?!
Dobra ale widzę po pracy Ubka, że nie ripnął,, przynajmniej ja jestem na nie ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.