Chyba sobie żartuje... To MÓJ szablon :| Nie wiem czy mogę wsadzić linka, więc opiszę dokłądniej... Wystarczy wejść na moją stronę, dział Szablony za SMS, jest to ostatnio dodany szablon... Wrrrr!
one jednak sporo się różnią, moze na pierwszy rzut oka sa identyczne, ale jak się przypatrzeć to są inne kolory, znaczki etc... IMO to jest robione z tego samego tuta czy coś, a na pewno nie jest to rip z Twojej strony
więc może on po prostu się wzorował na Twoim, ale kobieto przypatrz się, przecież Twój i jego znacznie się różnią... Myślę, że psd'ki wszystko wyjaśnią...
więc może on po prostu się wzorował na Twoim, ale kobieto przypatrz się, przecież Twój i jego znacznie się różnią... Myślę, że psd'ki wszystko wyjaśnią...
tylko .psd
Prosiłbym jeżeli możesz i posiadasz .psd sliffka, o podesłanie mi go na PW a nastepnie poprosze o to samo Stre@m'a. Jeżeli nie będzie posiadał pliku .psd lub plik ten będzie podejrzany - podaruję mu 2 warny także
sliffka napisał/a:
nie ma sprawiedliwości na tym świecie
jest - ja
Jako płatny szablob mogę wystawić jaki chcę, nawet jakiś brzydki, to zależy ode mnie. To nie znaczy że masz ode mnie wszystko kopiować, to się nazywa plagiat Rozumiem, że czujesz się jak najbardziej fair wobec mnie?
sliffka ja cie rozumiem. Ale rozumiem także Stre@ma.
Sam nie wiem czy uznać to za plagiat - on tylko wzorował się na twoim layoucie...nie wiem jakie jest podobieństwo - jeśli bardzo podobny to to raczej jest rip..
Nie PayLOADer oceni on ma pliczki psd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.