shooter, to nie jest stock, to jest połączenie stocka którego za kij nie znajdziesz w google+rendera który wyciął autor.. więc proszę cie bardzo nie pie***** i nie udawaj niewiniątka...
jeżeli shooter nie dostanie warna to nie wiem co zrobie
Shooter, jak widzę z screena to to nie jest po prostu znaleziony stock tylko czyjaś praca, ale co nieco zmieniłeś i dodałeś od siebie co sprawiło, że prace się trochę różnią to Cię ratuję że żywcem nie rippnąłeś. Moim zdaniem user zasługuje na 2 warny, a jak podobna sytuacja będzie miała miejsce to Ban na ip i tyle.
Ja nie staję po niczyjej stronie jednak ze wskazaniem na obronę Shootera, patrzcie tylko na oryginalnej pracy nie widać praktycznie jego prawej dłoni a na pracy Shootera jest prawie cała. Sam jej raczej nie dorysował ale decyzja należy do was.
tutaj macie screen..
wystarczyło wpisać w google stalker, jest na 13 stronie. Myśle, że koleś się wzorował na tej pracy i użyl tego samego stocka.. Shooter pokasz im .psd
ja mu wierzę, że sam to zrobił
http://www.wallpaperez.ne...ar-Sky-1282.jpg
poza tym, przyjrzyjcie sie tym pracą.. są całkiem różne.. ta niby zripowana jest całkiem ciemna i na oko widać, dodam, na oko osoby, która w życiu siga żadnego nie zrobiła, że uzyto innych efektów..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.