Ok, jest tu u nas user damianz, dający tuty damianza. Ale o to gadałem z... (no zgadnijcie z kim?) z damianzem, który twierdzi, że na forum w ogóle się nie rejestrował. Moja rozmowa z nim:
ja:
rejestrowałes się na grafart.org ? jest tam koleś o twoim nicku
on:
niee
Tak więc zripował chyba 2 tuty, w dodatku to kradzież "tożsamości", dla mnie ban na miejscu...
ale jak dla mnie - ban sie nalezy w takiej sytuacji
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Tak więc zripował chyba 2 tuty, w dodatku to kradzież tożsamości, dla mnie ban na miejscu...
Kradzież tożsamości? A nick "damianz" to jest zarejestrowany tylko i wyłącznie dla jednej osoby? Wskaż mi miejsce, gdzie jest napisane, że tylko pan XYZ jest uprawniony do jego używania, a wszelkie inne osoby się nim podpisujące powinny zostać w taki, albo inny sposób ukarane.
Rozumiem niezadowolenie spowodowane używaniem danego nicka przez inną osobę, ale należy też wziąć pod uwagę powyższe fakty i nie bulwersować się tak od razu, bo... niekoniecznie trzeba mieć rację. Ripowanie oczywiście swoją drogą...
MisQ, moze nie odrazu ... Mówię, poczekajmy na jego wypowiedź, jeżeli się nie wypowie oczywiście skończy z BANEM. Poza tym, stuai, jesteś pewnien, że na pewno się nie rejestrował?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.