wejćcie se ta tą galerię
http://grafart.org/topics...t3787.htm#40636
a teraz patrzcie jakie sygny znalazłem na forum graficznym grafart.org.Kojarzę te pracy które wystawił miki bo na graphicu byłem z rok i znam prawie każdą pracę z tamtego forum
Patrzcie na te galerie.
Guma26:
idźcie od tej strony która się ukaże.Idzie do tyłu.
Jeszcze inne prace mikiego widziałem na graphicu ale nie chce mi się szukać bo teraz i tak ma rip'y a jak te argumenty wam nie wystarczą to wam dam prace pozostałem których autorób muszę poszukać
Dajcie mu BANA!!!
FicuS, yhym Naokashi, pozwól, że poczekamy na wypowiedź MIKIEGO, najlepiej od razu z pracą .PSD
Poczekamy sobie 48h a jak nie to wówczas ban, pamiętajcie, nic na szybko...
Nie jestem riperem tylko mam inny nik na innym forum a mianowicie na ubpllanet mam guma26 i na grafart.org... PSD wam nie dam bo robilem format kompa. Zeby wam to udowodnic moge na ktoryms z for odpisac na PW jesli chcecie
Sprawa wyjaśniona ..::MIKI::.., przepraszamy za problemy i zepsute nerwy, ale takie procedury Nie możemy nikomu darować RIP'a. Temt zamykam i do archiwum. Mam nadzieję, że już więcej Twój nick nie "zabłyśnie" w tym dziale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.