Spokojnie... poczekajmy co na to powie Manian.
Kazdy ma przeciez prawo do obrony...
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
praca w podpisie jest od innego użytkownika, ale to można ewentualnie darować, ponieważ nigdzie nie napisał, że to jego praca... ale ta druga w galerii? perfidny rip już na początku użytkowania na naszym forum... ale niech się najpierw wypowie...
na co wy jeszcze czekacie?
jeszcze bana nie dostał? Bez przesady przecież on sprytniejszy i sie nie wypowie na forum jest codziennie al jak coś powie ze tematu nie widział logika ja bym dawno bana mu dał
48h jeszcze nie minęło... ale już teraz można mu zasadzić 2 warny... czemu tylko dwa? ano bo ripnął tylko jedną pracę... podpis nie jest uważany jako rip... chyba że by sie podpisał na nim, ale się nie podpisał... więc odpowiada za jednego ripa... temat zamykam... jak co to pisać w reklamacjach...
Ale w galerii pokazał cudzą pracę jako swoją - dla mnie ban! Poza tym on sobie zmiksował wszystko z GFA - nick, av, sygna w podpisie, link w podpisie, praca w galerii, wszystko jest od różnych userów GFA. To powinien być BAN.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.