Głowy sobie uciąć nie dam, ale nie sądzę, żeby tutorial na render z Riquelme był autorstwa maluszka.
Zapomniałam wspomnieć o tutorialu na napis, co do którego mam 100% pewność, że nie jest autorstwa maluszka. Dowodu jednak nie mogę wstawić, gdyż forum, na którym tutorial się znajdował, nie jest w chwili obecnej dostępne.
Trochę zapomniałem o tej sprawie... ale ów maluszek zripował parę prac, a na dodatek nie odpisuje nic w tym temacie, chociaż bywał na forum... więc myślę, że ban będzie dla niego odpowiedni...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.