Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
i....
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
to teraz trzeba zadać pytanie kto wykonał tutorial czy autor to ta sama osoba. Jeżeli to ta sama osoba to powinien udowodnić to na forum podanym w linku ... np. edytujac post , i wpisujac na minute w jego treść swłogo GrafArt.org
ciekawa sprawa no to teraz musimy czekać na Liero i na jego .psd ...
Ale ten tutorial znajduje się na tym forum i trzeba sprawe wyjasnić, kto jest autorem.
Czy Liero jest userem GA? Bo nie wydaje mi sie, zeby rzucil mi sie Jego nick w oczy tutaj...
Wiec IMO to KwusheR, powinien wyjasnic sprawe bo u nas tylko grzecznościowo tutek zaistnial
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
ale mi to nie wygląda, żeby ten kolo z softland ripował... prędzej Liero... bo patrzcie na Tutku by Liero jest znak wodny, a na tutku by gostek z softland nie ma tego znaczka... myślicie, że ktoś by sie bawił w usuwanie znaku wodnego? ja w to szczerze wątpię... Wygląda na to, że Liero zripował tutka, a potem nałożył na niego znak wodny... CHYBA że ten tutorial był kiedyś w sieci bez znaku wodnego, to by zmieniało obraz sytuacji
Witam... Jest to moj tutorial, znak wodny dodawalem do wszystkich moich tutoriali po przejsciu z tutorials.isx.pl na ga-tutorials.com, poniewaz nie chcielismy juz miec sytuacji, ze ktos bedzie ripowal nasze tutoriale...
Peace - masz racje kiedys ten tutorial jeszcze jak istnialo tutorials.isx.pl byl bez znaku wodnego.
Co do .psd moich tutkow, nie posiadam, nie wiem wogole poco je robic, pisze tutorial, krok po kroku robie screen programem i screeny uploaduje na server.
Powtarzam... jest to tutorial mojego autorstwa... Wierzcie w to lub nie, nie jestem dzieckiem zeby jak idiota ripowac od kogos tutki, wogole poco? zeby zainstniec w internecie...
Liero, dobra temat zamykam bo wiem, że Wam z grafikarto można uwierzyć na słowo.
Prosiłbym jednak i apeluję tutaj do każdego ... w miarę możliwości chrońcie swoje tutoriale lub chociażby zatrzymujcie ich .psd ... będzie znacznie prościej dojść nam do tego czy to Wasza praca czy też nie.
Pozdrawiam i zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.