TrAwNiCk, można dać mu ostrzeżenie, że przywłaszczył sobie pracę, bo nigdzie nie pisze, że nie wolno było rozpowszechniać swojej pracy .. z resztą nie wiem ... może to jego ... najlepiej niech sam się wypowie.
Noo to czekamy w takim razie na wypowiedz gege bo jesli zripowal prace to bedzie ban...
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
gege, a dlaczego w ogóle postanowiłeś umieścić ten tutorial u nas na forum? Czemu nie starałeś się odzyskać utraconego hasła na tamtym forum? Przecież istnieje wszędzie taka opcja jak: "Odzyskaj utracone hasło" lub "Zapomniałeś hasła?" ...
Także do zobaczenia w środę wieczorem.
Pozdrawiam, temat zamykam.
następny RIP i to nawet nie skopiował pracy, tylko jej miniaturkę (żal). RIP bez dwóch zdań... proszę spojrzeć z ką jest autor... Holandia... więc gege nie może mieć tego konta na deviancie raczej... BAN na stałe tym razem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.