Myślę, że to nie jest RIP. Z tego co wiem to jest to brush, wystarczy go kolorami obrobić i wyjdzie coś takiego. BigJethro znam długo i dość dobrze, wątpie żeby dopuścił się ripu. Tyle ode mnie.
Wysłany: 2008-02-24, 17:18
Daj plik .psd. Na moje oko niestety.. to są 2 te same prace. tylko, ze w ripie dodano balans kolorow i gradient mapke. + 2 pacnięcia czarnym brushem wektorowym.
_________________ You are pro or You are noob.
Thats life.
Jackie, napisałem o tym wcześniej ale tutaj brawo szyman, za takie czujne oko! Chyba BigJethro, wie, że coś przeskrobał a sam ma forum hehe i to graficzne, pewnie z riperami hehe
BigJethro, wkleiłem sobie w ps'a oby dwie prace, nałożyłem je na siebie... wyłonczyłem jedną warstwę i co się stało? ujrzałem IDENTYCZNY obrazek ze zmienioną kolorystyką... no dobra, dodałeś ze 2 brushe w rogach... ale to jest 100% RIP... nawet nie chciałeś podesłać .psd, więc leci BAN. CYA! Temat zmykam...
Posty: 75 Dołączył: 06 Sty 2008 Skąd: Stąd Nr Użytkownika: 1556
GFXPoints: 108
Wysłany: 2008-02-26, 15:29
Wybacz.. ale mając ripa i tą pracke z tuta nakładając je na siebie.. co widzimy? To samo ofc. a nigdy nie uda Ci się zrobić czegoś idealnie identycznego z pierwowzorem.. ^_^ i czemu tak pozno o tym mówi?Ehh.. broni sie.. ale nie wychodzi to mu.. i po 2 link do tutoriala dostał od szymana.. a szyman od mojej osoby.. bo ja go znalazłem. ironia nie? Pozdrawiam wszystkich ^_^
_________________ You are pro or You are noob.
Thats life.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.