hahahaa nie moge i z tuta zrobił prackę pixel w pixel identyczną ? nie no aż mi witki opadły jeżeli nie wierzycie, że są identyczne, zróbcie to co ja... wklejcie do PS'a, jedną prackę na jednej warstwie drugą na drugiej, przesuwajcie tak, aby były identycznie ustawione i raz włączajcie raz wyłączajcie górną warstwę i nie będzie widać żadnych zmian... nawet nie zmniejszył rozmiarów o pixel... to jest tak bezczelne a za razem śmieszne wytłumaczenie, że należał by m mu się drugi ban... temat ponownie zamykam
No ok, wszystko fajnie, tutorial jest, ale nie znam osoby, która zrobiłaby pracę PIXEL w PIXEL jak w tutorialu nakazano Peace, ma racje, wystarczy pobrać obydwa obrazy i samemu sprawdzić
Pozdrawiam
p.s. to tak ode mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.