Heh... stuai pisze zeby ludzie nie dawali ramek a sam takowa zrobil nie no - gratki
btw kurde juz niedlugo ja
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Jeśli te prace będą pojawiać się w takim tempie, to do końca kolejki raczej nie dojdziemy
Moim zdaniem lepiej oddać trochę później prace i włożyć w nią chociaż troszkę wysiłku. Może niech jedna osoba będzie to robiła i tylko powrzuca obrazki otoczone ramką i będzie dodawała nick kolejnej osoby z listy. Bo tak to zaczyna wyglądać. To nie ma być na "odwal się" tylko trzeba się trochę postarać bo to w końcu w pewnym stopniu reprezentuje nasze forum.
ja juz zrobilem swoja czesc robaka... Teraz kolei na ciebie Misha !
Wiem Najpozniej do srody oddam swoja cegielke
mam do was pytanie: po jaka chlore ludzie wciskacie na sile swoj podpis do pracy??? przeciez to nie sa zadne sigi tylko troche powazniejsza praca i zeby sie dobrze podpisac [zeby nie zaklocalo to calej struktury pracy to trzeba miec niezla wprawe ja obiscie zawsze sie boje tej czesci pracy bo zle dobrana czcionka czy ustawieniem liter mozna skopcic caly rysunek [tak czy inaczej jestescie pod praca podpisani wiec nie ma co psuc pracy:P]
proponuje abyscie poprzegladali sobie troche ksiazek o litenictwie i kompozycji bo naprawde moga sie wam przydac [tak na przyszlosc:P]
nie przejmuj sie.. ja mialem gorsze zakonczenie... Ty masz raptem przedluzyc kilka kresek i chlapnac alias_grunge_abstract brushem (to kolko z krzyzykiem)
Ty masz raptem przedluzyc kilka kresek i chlapnac alias_grunge_abstract brushem (to kolko z krzyzykiem)
Nie mam takowych pędzli w gimpie
Te kółko to prościzna wystarczy odbić warstwę, ale z tamtymi krechami to trudniej bo te moje pędzle nie pasują i jakoś inaczej trza to wykombinować, ale i tak nie jest tak źle
A do kiedy jest maxymalny czas na oddanie pracy? po najwcześniej to oddam w pon (a zrobie w sobote )
nie ma bliżej określonego czas na oddanie robaczka,
Szyszak napisał/a:
Te kółko to prościzna wystarczy odbić warstwę, ale z tamtymi krechami to trudniej bo te moje pędzle nie pasują i jakoś inaczej trza to wykombinować, ale i tak nie jest tak źle
a może ściągnij triala photoshopa 7.0?? jeśli możesz, jeśli u mnie działa bardzo szybko to u ciebie powinien też (też mam słabego kompa i używam CS2)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum