LIBNER - http://artworm1.grafart.org/ oto aktualny artworm, a Ty zdaje się byłeś następny po Mish'y (udostępnił on swoje miejsce użytkownikowi: Mileziuszek).
Praca została dodana, teraz czekam na Twojego arta
Pozdrawiam!!
Ej no, ale tą część się powinno wywalić... Co to czerwone tam robi? Jak do tego coś dorobić? Poza tym kto by takiego cosia tam wstawiał... Tia, mania, ale mi to wygląda na zerżnięte z jakiegoś innego AW... Sami spójrzcie na końcówkę - ktoś inny to robił
Libner, i jak praca idzie? podesłałeś już do Pay'a ?
Czemu ... fajnie zrobiłem
PayLOADer, no niech robi robi może i ja się zgłoszę bo kuuuurczę Fajnie zaczyna ten worm wyglądać ale na górze jakies banner forum by się przydał, albo jakieś specjalne logo :super:
stuai, jemu chodzi chyba o Logo podobne do tego, które można znaleźć pod adresem przykładowego art-worm'a (link znajdziecie w poście ogólnym art'a) kto wie ... można by coś takiego zrobić ... ale to jeszcze nie teraz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum