.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
AKTUALNA LISTA (pamiętaj, trzymaj oko na osobie przed Tobą!)
1. PayLOADer - praca oddana
2. Danielus - praca oddana
3. Mileziuszek - praca oddana
4. Libner - praca oddana
5. MisQ - praca oddana
6. TrAwNiCk - praca oddana
7. PwQt - praca oddana
8. b14szak - praca oddana
9. sensif - praca oddana
10. stuai - praca oddana
11. Daniello - praca oddana
12. Misha - praca oddana
13. Szyszak - praca oddana
14. eso - zrezygnował
15. szarnos
16. Berith
17. macias
Cytat:
szarnos
Czekamy na Twoją część.
Czekamy również na kolejne zgłoszenia do ArtWorma
ostatnio dołączyli: macias
Misha 17:19:42
czolem... tu znow Misha - jak tam - robisz ta cegielke do artworma?
bo jestes zapisany i wstrzymujesz kolejnych userow
eso 17:20:32
nie
Misha 17:20:52
ok - to wszystko co potrzebowalem wiedziec. have a nice day
Wnioskiem czego czekamy na worma od: szarnos
AKTUALNA LISTA (pamiętaj, trzymaj oko na osobie przed Tobą!)
1. PayLOADer - praca oddana
2. Danielus - praca oddana
3. Mileziuszek - praca oddana
4. Libner - praca oddana
5. MisQ - praca oddana
6. TrAwNiCk - praca oddana
7. PwQt - praca oddana
8. b14szak - praca oddana
9. sensif - praca oddana
10. stuai - praca oddana
11. Daniello - praca oddana
12. Misha - praca oddana
13. Szyszak - praca oddana
14. eso - zrezygnował
15. szarnos - praca oddana
16. Berith - praca oddana
17. macias
Cytat:
macias
Czekamy na Twoją część.
Czekamy również na kolejne zgłoszenia do ArtWorma
ostatnio dołączyli: tu moze byc Twoj nick
Poniewaz czekamy na worma od ostatniej osoby na liscie - proponuje oglosic nowe nabory na produkujacych wiec Ci co juz robili worma - znow moga sie wykazac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum