Ja osobiście jestem na nie. Myślisz, że będzie czas na to aby codziennie przeglądać galerię i wybierać pracę jak dziennie ich dużo przybywa?
Poza tym za dużo roboty z tym.
a ja jestem na tak, można to przyjąć, ciekawe i oryginalne, mój pomysł za to, to to aby zamknąć pod koniec wakacji forum dla userów na dzień, dwa i aby administracja masowo oczyściła je ze zbędnych i nic nie wnoszących postów tak robią każde duże fora nie tylko graficzne, taki o, mój pomysł
mój pomysł za to, to to aby zamknąć pod koniec wakacji forum dla userów na dzień, dwa i aby administracja masowo oczyściła je ze zbędnych i nic nie wnoszących postów
Od usuwania tkaich postów są moderatorzy. Dobiłeś mnie.
PwQt napisał/a:
Co sądzicie o wprowadzeniu konkursów:
Low Art Dnia
Big Art Dnia
Webdesign Dnia
Nie zawsze administratorzy są online. I admin przecież nie zawsze jest pr0 grafikiem i nie zna się na każdej dziedzinie. Widmo ma rację w tym, ze za duzo z tym roobty.
Ja jestem oczywiście na NIE. Za dużo zabawy z tym, codziennie przejrzeć całe forum w poszukiwaniu najlepszych prac...Myślę, że jest to zupełnie nie potrzebne. Pozdrawiam.
to niech na przykład ludzie zgłaszają swoje prace do działów na zasadzie posta zlinkiem do pracy do godziny 24:00 (wszelki spam zakazany i mozna wystawić 1 pracę), a następnego dnia (od godziny 00:01) ;P którys z modów wybierze pracę. kolejny konkurs nastepnego dnia. warunek-praca musi byc wystawiona do galerii tego dnia, w którym jest rozpoczety konkurs.
.. to by fajne było i pewnie ożywiło trochę forum
Z layoutami nie wiem (duzo roboty), ale mogłyby być sygnatury, loga, zdjęcia, i takie inne mniejsze prace.
na dzień dzisiejszy userów, którzy nie mają żadnej rangi (zwykłych szaraków), mających ponad 500 postów jest zaledwie 7... w najbliższym czasie ta liczba nie podskoczy do 15, a powyżej 1,5k nie ma wcale userów... jaki w tym sens by był?
a ja mam taką propozycję może, niekoniecznie związaną dokładnie z forum jako stroną, ale jako już jak zauważyliśmy największym forum graficznym i najpotężniejszym w Polsce... mianowicie, może tak otworzyć niekoniecznie zaraz, czy za miesiąc, ale np. w grudniu tak czy na początku nowego roku, aby było - serwer do gry Counter-Strike, gdzie to byłby on na hasło, które byłoby do zdobycia po rejestracji na naszym forum taki o, grafartowy serwer gry nie tylko pomogłoby to w dodatkowej reklamie ale i znani bylibyśmy już praktycznie dla każdego skąd ten pomysł? wiem, że dużo osób z tego forum gra w tę grę, koszty takiego serwera nie są duże np. miesięcznie za 24 sloty na serwerze - 60zł !! a przy np. wykupieniu na 12 miesięcy zniżka 20% !!
kalwimus, pomysł niezły bo sporo osób gra w CS'a ja osobiście też czasami pykam, ale czy pomysł wypali to wątpliwa sprawa bo jak ktoś chce sobie pograc to serwa sobie znajdzie, a forum i tak jest juz znane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum