Ekspressoner, pomysł ciekawy i to by nawet mogło wypalić, ale aktualny układ z tutorialami i tak jest funkcjonalny. Może jednak wtedy będzie jeszcze bardziej funkcjonalne?
Można by zaryzykować.
To jeśli możesz, to oceń moją, jak mam się rozwijać bez rad i spostrzeżeń??
Ekspressoner, dobrze, ciekawy pomysł i znacznie bardziej ułatwiłby jak to mówisz początkującym wybranie odpowiedniego tutoriala dla siebie
Administracja już dziś zacznie na ten temat dyskusję:)
Pozdrawiam!
2. może ograniczenie dla avatarów max 150 x 190? było by pole do popisu. tzn fajniej sie prezentują avatary w takich rozmiarach...
3. zrobić takie ogólne faq o psie. bo wszędzie są takie tutki jak prawidłowe używanie kolorów porozrzucane po forum... albo przynajmniej niech będzie dział ''FAQs'' i tam wszystkie tutki podstawowe...
4. może uotw? tak dla mało doświadczonych, żeby też mieli jakieś nagrody...
5. jasny theme forum. tak dla odmiany. jeden woli ciemny, drugi jasny... ja wole ciemny ofc, ale to dla innych
to tyle... może cos jeszcze mi sie przypomni
RAFKi
Program: Photoshop CS3 Posty: 126 Dołączył: 04 Maj 2008 Wiek: 17 Skąd: Ze Wsi GFXPoints: 302 Piwa:3/6
Wysłany: 2008-08-08, 12:13
PwQt, czemu głupota -.-
BM ustala temat = równe szanse podczas pojedynku, user mógł przedtem zrobić super pracę i po prostu oddać ją na bitwę A tak to np userzy podają kilka tematów, a BM wybiera.
2. może ograniczenie dla avatarów max 150 x 190? było by pole do popisu. tzn fajniej sie prezentują avatary w takich rozmiarach...
- Ograniczenie co do rozmiarów avatarów w profilach jest następujące:
Wys. - 150px
Szer. - 150px
Nie zostaną one zmienione. Dlaczego ? Większe będą zbyt rozciągały forum.
rafki napisał/a
4. może uotw? tak dla mało doświadczonych, żeby też mieli jakieś nagrody...
UOTW był kiedyś na forum, ale liczba prac była tak mała, że postanowiliśmy je zamknąć. Po za tym, nagrody przydzielamy za prace trochę większe. Najmniejsze [sygnatury], a jak wiadomo, userbar to tylko 350x19 - także dużo do roboty nie ma.
Na resztę pytań odpowiedział PwQt
Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.