Mam ciekawy pomysł. Jako iż wchodzi nowy styl, to może można by było dodać coś takiego, jak ranking teamów? Wtedy bitwy były by robione co raz częściej itp, a drużyna, która w chwili obecnej zajmowała by pierwsze miejsce, miała by obok nazwy teamu jakąś koronę czy coś takiego .
Jesteś jednym z lamusów.'
Mam pytanie (nie uznajcie tego za rozmywanie tematu etc.) A więc jestem nowy na forum i mam kilka pytań, ale najważniejsze to: czy skupiacie się jedynie na Photoshop'ie ? Czy również na innych programach np. GIMP ? Drugie też ważne: Czy forum traktuje jedynie o grafice 2D czy również 3D ? Będę wdzięczny jeżeli ktoś zechce odpowiedzieć Z góry dzięki, pozdrawiam
Bi-AMP, Nie skupiamy się na niczym, ma to być forum dla każdego grafika. Administracja zauważyła już że jesteśmy zbyt nastawieni na 2d oraz na PS. Dlatego też rozmawia z innymi serwisami o nawiązaniu współpracy. [ostatnio nawiązaliśmy współpracę z blender.pl lecz niestety z powodu ich admina który jest ostatnio bardzo zajęty nie możemy się do końca dogadać ;/]
Jak wejdzie nowy skrypt,silnik dla forum - IPB proponowałbym usunąć modyfikacje PIWA a zostawić GFX Points, dlaczego? po pierwsze "piw" nie ma jako moda dla IPB (punkty są) poza tym, nie wiem czy każdy user będzie miał po przeniesieniu bazy tą samą ilość GFX, także "na nowy start" proponowałbym przyznanie KAŻDEMU 500 GFX Points'ów.
Tyle
BANned, i To powiedział ktoś kto ma mniej więcej połowę tej sumy.... Poza tym w tych modyfikacjach zapewne będzie można ustawić że stare posty/ tematy też będą brane pod uwagę [tak samo jak po php] więc ja nie widzę aż takiego problemu. Tylko gfx za konkursy/uploady itp. się wyzerują.
Peace, ale efektów związanych co do tego nie widać, a co do postu kalwimus, to też mam to samo, znaczy uważam tak samo, bo te akurat fora są zbędne, i tak nic się w nich nie dzieje. a do artworma jak już będzie nowy, to dajcie grupkę osób, która będzie klasyfikowała prace, aby nie były one takie, jak np. teraz są
Peace, ale efektów związanych co do tego nie widać,
hahaha padłem jak nie ma nowego stylu jeszcze, to jak mają być widoczne efekty, skoro ustalone jest, że nowy artworm będzie dopiero wtedy, kiedy nowy styl wrzucimy ? mam pytanie, gdzie byłaś jak pisałaś tego posta?
eliza napisał/a:
to dajcie grupkę osób, która będzie klasyfikowała prace,
administracja będzie ustalała czy się nadaje, czy nie... jak ktoś znów zamiast kontynuować poprzednią część zacznie od ramki, czy kompletnie od czegoś innego to oczywiście praca nie przejdzie.
stuai, będzie SMF, IPB ciągnie za dużo RAM z serwera i gdybyśmy go zainstalowali, to trzeba byłoby płacić 200zł za miesiąc za hosting. SMF zainstalujemy na dniach, a styl pojawi się dopiero po powrocie PayLOADer'a
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.