na razie chyba nikt... jesteśmy w trakcie rozmów z jedną osobą, ale niestety jest w klasie maturalnej i ma raczej mało czasu, przez co marne szanse że coć wyskrobie, ale zawsze można spróbować
Ja mam taką propozycję co do tutów. Może by zrobić spis tutów i dać linki do nich żeby początkujący miał "dane na tacy" jak wygląda efekt końcowy jakiegoś tuta.
Mam jeszcze do konkursów, może by coś zrobić ala pokój zasłużonych gdzie były by prace z konkursu itd.
Oczywiście trzeba by to ciągle uaktulniać czym się kilka osób musiało by zająć
2) Mało kto prezentuje tam swoje prace
3) Moda na UBy w podpisie minęła (bezpowrotnie?), chyba, że jako prezentacje swojej pracy.
Powiedz konkretnie o kogo Ci chodzi w obu przypadkach
no chodzi mi o Rybandego, że się troche obija (nie obraź się ziąą)
a jeśli chodzi o jakiegoś innego usera/pomocnika to można by było wyłonić np. stuaia bo się cześto udziela na forum, zna zasady panujące na forum, wszyscy go lubieją albo mnie bo jeszcze mam jakoś dużo czasu (to może się zmienić ale i tak bym miał troche czasu (nie żeby nie było ) i też się udzielam jak należy no i może ktoś inny ale nie wiem kto
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.