Zapomniałem dać jeszcze jednego punktu do "regulaminu" że można by było dodawać linki od danej ilości postów np. 20 lub 50 (nikt by nie tworzył nowego konta by zrobić psikusa bo zanim dojedzie np. do 50 to się zmacha i będzie wolał zrobić w innym dziale )
NikodemPL, no w sumie pomysł ciekawy, ale trzeba by było ten regulamin napisać jakoś.. Poza tym z tego co wiem, to jeżeli miałby to być TEMAT to w przemo nie ma takiej możliwości ... a tworzenie nowego działu na coś takiego jest wg mnie bez sensu. Owszem temat tak, dział nie!
Ja mam taki pomysł, aby każdy kto stworzy tutorial, dał go do działu "tutoriale", wtedy ktoś z administracji weryfikuje czy nadaje się on na ekskluzywny . Jeżeli tak -przenosi go tam, jeżeli nie, zostawia ;]
Slayo, wtedy niepotrzebnie jest dostęp do eksl. od 100 postów bo każdy będzie go mógł jeszcze zobaczyć w normalnych. Chyba że do takiego subforum gdzie user może dodać temat ale oglądać to może tylko administracja.
a nie pomyśleliście o takiej możliwości że ludzie by wkładali tuty do takiego "sub forum" do exlusiv tutów i potem modzi by wybierali jakie się nadają do ET a jakie do zwykłych... miało by to jakiś sens?
WYWALCIE TE RANGI! Rozumiem prostota, prostotą, ALE TO JEST PRZESADA(już lepiej jakby tego nie było!)! Zmieńcie kolory na te co były bo np. VIP, BMod jest tragiczny. Dajcie tego ranka, żeby ludzie nie myśleli że są pr0, głosować może KAŻDY od 200 postów. Zróbcie punkty grafika.
Jak się nie podoba - macie problem[próbuje lekko rozwinąć forum, a nie dodać jak to ktoś określił "dodatkowe bzdety"].
Slay^, bez sensu...
Za wygrane są już GFX pointsy i fanbary
Poza tym musiałyby być dodatkowe rangi dla osób które mają aktualnie GM i VIP.
Przeczytaj sobie za co dostaje się te rangi to sam stwierdzisz, iż to głupi pomysł
to w takim razie każdy kto wygrał kilka konkursów miałby kolorek i może jakieś bonusy kiedyś z tego
Wg. mnie nie przejdzie bo jest totalnie nieprzydatne czyt. głupi pomysł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum