1. Dlaczego prawie do wszystkiego jest ograniczenie postowe? Okej, rozumiem działy z downloadem albo walka, ale czemu konkursy są także od tych 20? Może ktoś chciałby wziąć udział, a nie chce pisać, albo po prostu nie ma gdzie i po co.
Pwqt... nie o to chodzi...
HitcH, a wyobraź sobie, co by się działo, gdyby to ograniczenie wyłączyć... każdy user mógłby sobie robić multikonta i podczas głosowania wchodziłby z każdego i głosował na swoją pracę... a tak, musi napisać 20 postów, co nie jest takie hop siup, bo krótkie posty z miejsca wywalamy.
a co do podpisów, to jest 7. opcja od góry jakbyś nadal znaleźć nie mógł
co nie jest takie hop siup, bo krótkie posty z miejsca wywalamy.
w dodatku krótkie ale na temat.
Przykład:
Cytat:
d20s, znasz się na tym co robisz Nic więcej dodawać nie trzeba ;P
Praca są na dobrym poziomie i raczej tylko na siłe można się czepiać ;]
A powód:
Cytat:
Powód: a może jakieś konkrety ?
Jeśli takie coś ma być kasowane z takim powodem to co mam pisać? Nie ma się czego doczepić w pracach autora a tu bum o konkrety proszą ...
I nawet mod się nie podpisał
Też jestem na NIE, gdyż są to zbyt małe worki. Obecne konkursy powinny wam starczyć bynajmniej dla mnie starczają i nie widzę powodu by przywracać AOTW i UOTW. A jak przywrócicie to już wasza sprawa
Ja jestem na tak . Mimo wszystko, że tego nie robię, to czego mam nie zacząć ;>? Nie każdy robi layouty itp. ale doskonale robi ub, więc co ma zrobić? Bitwy się nudzą .
Jesteś jednym z lamusów.'
Według mnie to mogły by być UOTW i AOTW ale nie tak często jak inne konkursy Nieraz można by było dać szansę ubkowiczom oraz avatarkowiczom, ale nie do przesady gdyż to maluśkie worki są Może tak co 2 tyg
HitcH, tutaj chodzi o to abyś podparł swoją uwagę jakąś tezę, jeżeli ok, jest dobrze to napisz dlaczego, co Ci w pracy się podoba, co autor ciekawego w niej uchwycił itp. bo samo - super - nie wystarczy
pewukut, w sumie dobra myśl... ale to już do administracji należy
Zdecydowanie jest to głupi pomysł i zawracanie sobie głowy jakimiś małymi syfami
Odbędzie się kilka razy i znów zrezygnujecie. Nie ma to sensu, jest wystarczająco konkursów.
HitcH, ja również uważam, że samo odniesienie się do jakiejś pracy tylko słowami: "super" to nie jest wystarczające .. jeżeli brak Ci słów (mowa do wszystkich ) - lepiej nie oceniaj... Idź do galerii z pracami, gdzie będziesz miał czas na wypisanie wieeeelu setek zdań swojej opinii oraz jakiś propozycji. to moje zdanie, o!
Mam jeden ciekawy pomysł poparty przez użytkownika "renio"
otóż chciałbym zaproponować stworzenie działu w hyde-parku pt. Linki
Umieszczalibyśmy tam ciekawe linki do stron, które nas zainteresowały... Czytamy dany artykuł i nagle chcesz go pokazać innym a tu nie możesz bo nie pasuje do żadnego działu a w shoutboxie jest tylko na 10 minut bo reszta użytkowników tak rozmowia (nie mam SB nic przeciwko i ich userom )
Ale oczywiście także musiałby być w nim regulamin że np. nie wolno
1. umieszczać linków by reklamować swoje strony
2. umieszczać linków do stron założonych na darmowych serwisach
3. reklamować stron związanych z tematyką graficzną (fotografie, 3D, 2D zwykłe rysunki...)
4. Inne to już wam zostawiam
to akurat nikogo nie obchodzi, bo w sumie to i tak mało ważne jest, poparłem to ponieważ pomysł spodobał mi się i owszem miałoby to wg mnie szanse przebicia się, bo po co zakładać nowy temat non-stop w HP jak link z jakim chcemy się podzielić, jakiś tekst na stronach etc. dodać mozna do jednego, długiego tematu wg mnie to good idea i jestem za.
Taki temat można dodatkowo podpiąć.
otóż chciałbym zaproponować stworzenie działu w hyde-parku pt. Linki
To dział
Cytat:
Ps. na ok. 80% DOBRYCH for jest taki dział
A ty mówisz chyba o SubForum Ewentulanie temacie
Co do samej propozycji to mi się wydaje ona zbyteczna jak i zła, gdyż niektórzy mogliby dawać strony na których mogłyby się znajdować jakieś "piraty" każdy wie o co mi chodzi. Pomysł może masz i dobry, ale nie w tym kierunku. No chyba, że panowałyby twarde zasady odnośnie wrzucanych stron ( artykułów )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum