Co do ligi, jestem oczywiście na nie ... Wiadomo dlaczego, będzie tak jak zwykle. Zawsze kończy się na wielkich planach, a kończy się jak zwykle fiaskiem. Albo ktoś nie odda pracy, albo to..jeżeli liga by powstała, daje jej max 3 kolejki, więcej raczej nie uda się zrobić. Chyba, że by się wprowadziło jakieś kary za nie oddanie pracy czy coś w tym stylu, inaczej nie widzę szans powodzenia..
Też jestem na nie.. wiadomo co będzie.. niestety. Próbowalismy, nie udawało się.. To ten wyjeżdża, a ten się uczy, temu pies rodzi ;O Boże i każdy ma jakiś powód żeby pracy nie oddać. Nie, nie nie.
pewukut, w sumie takie coś mogło by być, ale faktycznie bez sensu byłoby coś robić jeżeli nikt nie miałby ochoty oddać jakiejś pracy, wiem jak to jest bo sam kiedyś tam miałem swoje forum graficzne, takie dla znajomych tylko i mało kto oddawał na tego typu turnieje prace, a zagrożenie tutaj, ot ... 2 warnami np. i odjęciem punktów byłoby w sam raz, z pewnością ludzie zastanowiliby się 2 czy 3 razy zanim napisaliby zgłoszenie
Aha, i do każdej kolejki zrobilibyśmy takie coś jak TAG KOLEJKI, byłby tylko jeden temat na każdą kolejkę - zwycięzca kolejki otrzyma 50 GFX i bar: Liga I - Kolejka 1 Tag
Wywalcie Quick Edit - przeszkadza paskudnie czasami w pracy
nam pomaga - nie wywalimy, zresztą, jak powiedział widmo, możesz sobie wejść w normalną edycję...
co do ligi... NIE! chyba, że zrobimy ograniczenie na 8 osób, a za nie oddanie pracy srogie kary... jeśli będzie więcej uczestników to i tak połowa nie będzie oddawała... kiedyś prowadziłem ligę, to 3/4 wygranych było przez walkowery
Po kilkunastu minutach na forum mam pewne zastrzeżenia.
1. Dlaczego prawie do wszystkiego jest ograniczenie postowe? Okej, rozumiem działy z downloadem albo walka, ale czemu konkursy są także od tych 20? Może ktoś chciałby wziąć udział, a nie chce pisać, albo po prostu nie ma gdzie i po co.
2. Nieograniczona długość podpisów.
3/4 tematu dowolnego to podpisy użytkowników. Np. ktoś pisze post - jedno-linijkowy, a czytający musi się doszukiwać gdzie tu jest treść postu bo 10razy większy od tego jest podpis. Może wprowadzilibyście jakieś rozsądne ograniczenie?
2. Nieograniczona długość podpisów.
3/4 tematu dowolnego to podpisy użytkowników. Np. ktoś pisze post - jedno-linijkowy, a czytający musi się doszukiwać gdzie tu jest treść postu bo 10razy większy od tego jest podpis. Może wprowadzilibyście jakieś rozsądne ograniczenie?
Jest - tyś nie widział mojego podpisu kiedyś
Cytat:
1. Dlaczego prawie do wszystkiego jest ograniczenie postowe? Okej, rozumiem działy z downloadem albo walka, ale czemu konkursy są także od tych 20? Może ktoś chciałby wziąć udział, a nie chce pisać, albo po prostu nie ma gdzie i po co.
Bo to jest rozsądniejsze? Bo user przyjdzie, wygra sotw nie mając postów i pójdzie sobie...
HitcH, co do 1. - nic w tym kierunku nie zrobimy, a jak ktoś będzie naprawdę chciał wziąc udział w danym competition to będzie miał dodatkową motywacje - napisac tych pare postów
co do 2. - są już ograniczenia, większych niestety nie uda nam się nałożyc, przykro mi
Zawsze osoba, której w czytaniu postów, przeszkadzają podpisy innych użytkowników, może w preferencjach forum odznaczyć opcję "Pokazuj podpisy innych".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum