123, jak już napisałem powyżej gdy będzie sporo galerii to myślę, że powstanie dział. Teraz się nie opłaca dla 2, czy 3 osób, które by tam otworzyły galerię.
Co prawda to prawda. Istnieje dział z tutorialami do flasha, ale jak widzisz sam jest on praktycznie pusty, więc to samo by było z galeriami w czym nie widzę sensu. Dział powstał już wcześniej i wątpię, aby był wykasowany liczymy, że dojdą do naszego zbioru tutoriale pod adobe flash.
Widmo, zdziwiłbyś się ile ja mam głupich i śmiesznych animacji flashowych na kompie.. a sądząc po tym, żen ie tylko ja tutaj animuję, to byloby więcej chętnych. nie ma ich gdzie umieszczać, a druga sprawa - nie ma dobrego hostkingu dla .swf - ów. Poza tym nie musi być na same flashe, wystarczył by dział na animacje.
123, jakiś miesiąc, czy dwa temu nie było ani jednego tutoriala flashowego. Dział stał pusty od stworzenia forum/ więc pewnie dlatego nie ma żadnego działu na wyniki pracy w tym programie.
Ja postuluję nad założeniem takiego działu na galerię animacji. nie tylko flashowych, ale na przykład też wyrenderowanych w programach 3d, czy zwykłych kreskówek stworzonych przez userów.
Ludzie, wracając do tych bitw - może dajcie możliwość zgadania się samych zainteresowanych co do tematu bitwy? Takie rozwiązanie byłoby najlepsze, bo temat pasowałby obu osobom.
stuai, ma rację. Tak to bitwy nie mają żadnego sensu - i luzu przy tym. Bo BM wybierze sobie jakiś suuuper trudny temat i co? I zima Prace przyjdą - ale strasznie kiepskie.
stuai, nie mam już do Ciebie siły, naprawdę Nie wiem czy dlatego że miałeś wysoką rangę na forum myślisz że wolno pisać Ci tak "debilne" posty, lub po prostu jesteś jeszcze za młody żeby zrozumieć co to znaczy "mieć równe szanse"
Przecież dogadanie sie w sprawie tematu bitwy wcale tego nie rozwiązuje, jeden poda temat na który ma przygotowaną już pracę, drugi się zgodzi bo temat mu się spodobał, i co? Praca jak praca, już jest wykonana. To wcale nie wyeliminuje tego problemu. A jak sam mówisz, jeżeli BM da jakiś super trudny temat to czy userzy nie mogą postulować o jego zmianę? Ewentualnie BM mółgby podawać KILKA tematów, gdzie jeden z nich wybiorą walczący -.-
Chciałbym poruszyc temat hasełek do uploadów czy to renderów stocków czy pezli itp.czy była by taka mozliwosc ze zamiast dawac hasło do uploadu to po prostu wpisywali bysmy te ustalone hasła np. www.grafart.org czy grafart.org w nazwie spakowanego pliku i mogli bysmy dodawac jeszcze swój login.
i tym podobne uprosciło by to moim zdaniem sprawe z hasłami a zabezpieczenie było by dalej a co do dodawania GFXPoints z upload to odbywało by sie to na tej samej zasadzie co do tej pory tylko zeby w sciąganym pliku była nazwa forum i nick uzytkownika mam nadzieje ze w miare zrozumiale to napisałem
PS. jesli temat był juz poruszany to z góry przepraszam ale jest tyle stron z zmianami ze nie sposób je wszystkie przejrzeć
bez sensu - GrafArt.org wystarczy. Hasła i tak można było by wywalić - bezsensowne nabijanie punktów.
stuai napisał/a:
czyli 100% sprawiedliwości, 0% zabawy?
nie wiem czy wiecie, ale na innych forach się z was śmieją -.-'
niestety - prawda, przesiaduję co nieco na innych forach, ale i tak grafart jest the best pw. klimatu. Ale klimat to nie wszystko, trzeba mieć jeszcze ludzi ze skillem.
pewukut, ta, ale spokojnie teraz trzeba na nowy styl czekać i będzie gitezik
co do haseł to za "nakazem ich wprowadzenia" jestem na nie, natomiast oczywiście, jeżeli ktoś chce sam z siebie to niech takie hasło daje co za problem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum