Raija, jeśli chcesz i masz takie możliwości to bardzo proszę. Forum na tym nie straci, wręcz przeciwnie, zyska jakieś nowe, dobre tutoriale, które na pewno się przydadzą początkującym w dziedzinie grafiki 3D. Pozdrawiam.
stuai, czyli jak ktoś ma więcej niż 100 postów może spamić? Bez sensu, może nie nabijają żeby uzyskać dostęp do jakiegoś działu, ale jednak forum zaśmiecają
No to przesunąć rangę Portal na ważniejszą od Starego Wyjadacza, no bo chyba ważniejsze, że ktoś opiekuje się portalem, niż że ma dużo postów ;p Poza tym jak na razie jedyna osoba z tą rangą, Kwusher, ma widocznego Starego Wyjadacza ;p
Raija, jeśli chcesz i masz takie możliwości to bardzo proszę. Forum na tym nie straci, wręcz przeciwnie, zyska jakieś nowe, dobre tutoriale, które na pewno się przydadzą początkującym w dziedzinie grafiki 3D. Pozdrawiam
Chyba źle mnie zrozumiałaś (no tak, widocznie mój tok myślenia przebiega zbyt zawile). Chodziło mi o to, że do Blendera nikt nie napisał tutoriala, a jednak dział na instrukcje do ów programu istnieje...
A ja mogłabym napisać kilka tutoriali do PhotoFiltre (inni zapewnie także), a działu na to nie ma.
Raija, Problemów nie ma z utworzeniem, my zawsze idziemy na rękę naszym użytkownikom no i mam nadzieję, że tak jak mówisz, tak też spróbujesz coś pokombinować aby takowy dział rozkręcić http://grafart.org/inne-vf42.htm
stuai, ranga została przesunięta, po prostu zapomnieliśmy o tej czynności kiedy to ranga już powstała.
Spotkałem się na SB z tekstem w stylu:" Jak mi wyjdzie super sygna/pracka to zrobię bitwę i wyzwę kogoś na pojedynek" Przecież nie tak ma wyglądać bitwa! Wyzywając osobę ustala się termin, np 24 godziny od przyjęcia. Jaki to ma sens, skoro wyzywający spędził nad swoją pracę np tydzień, rzeźbiąc tym samym najlepszą pracę swojego życia? He? Jestem za tym, żeby to battlemod ustalał temat walki, zapobiegnie to w/w zachowaniu i na pewno znacznie urozmaici pracę BM'ów, a nie tylko "czekam na pracę, bitwę wygrał ...., zamykam i przenoszę..." Co wy na to?
Ravandel, bez sensu, jak ci nie pasuje do walki z kimś to możesz odrzucić wyzwanie lub kazać zmienić temat. Poza tym robienie taga tydzień mija sie z celem i doba starcza spokojnie na robienie dobrej pracy -.-' Głupi pomysł imo
Mimo wszystko administracja go osobiście przemyśli. Lub jeżeli nie wejdzie w życie, zrobimy coś innego aby np. takich niedogodności zapobiec.
/payloader
Ja uważam, że pomysł Ravendel'a jest bardzo dobry i jeśli by patrzeć na to z tej strony - może rozwiązać problem, bitwy byłyby dużo ciekawsze, praca bm również.
Stuai no ale po co rezygnować z bitwy? Skąd osoba wyzwana ma wiedzieć kiedy powstała praca z którą rywalizuje? Uważam że wprowadzenie w/w rozwiązania bardzo by urozmaiciła bitwy.
Ravandel, zgadzam się w 100%. Myślę, że twoja propozycja przejdzie, bo jest na prawdę bardzo dobra. Tak jak powiedziałeś dzięki temu unikniemy takim zdarzeniom jak mówiłeś, czyli że ktoś zrobi pracę, a jak wyjdzie to da ją na bitwę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.