.Mats, daj spokój umiesz zrobić lepszy? ... bez sensu w ogóle Twoja wypowiedź. I tak styl ma się zmienić a top jest wg mnie cudowny .. o wiele lepszy od tego co był ... i fakt faktem przydałoby Ci się więcej kultury ...
.Mats, Forum ma rok, a upb nie wiem ile 4? także możemy sobie być na poziomie 2 letniego upb jeżeli tak mówisz. to nie wygląd jest ważny lecz to co jest w środku, jeżeli ciągną Cię fora o wspaniałych topach a spamie w forach - nie ma problemu, ale tutaj nie obraża się nikogo i w jakikolwiek sposób. Wiadomo jeżeli administracja zmieniła na razie top, to zmieniła. Styl będzie nowy i nie panikuj że wszystko Ci się nie podoba. I proszę Cię następnym razem o bardziej kulturalne zachowanie na forum, albo mimo wszystko - pożegnamy się.
p.s. większość jeżeli mam tutaj poruszać kwestię stereotypu profesjonalnego grafika, jeżeli już taki wchodzi na forum, to dla niego nie liczy się to jak wygląda itp. tylko jakie jest pod względem użytkowym dla użytku oraz to, co ma w środku, jakie są treści, czy są posty sensowne czy wypowiedzi 1-2 zdaniowe opierające się na zwykłym powiedzonku: "super praca" tudzież "pracuj dalej, 1/10".
Przykładem niech będzie webhelp.pl czy oto.recenzja.pl/Forum.html - bo w dzisiejszych czasach nie idzie się "w ilość" lecz "w jakość".
p.s.2 w nowym stylu top będzie malutki.
poza tym nie muszę umieć zrobić lepszego żeby móc krytykować... nauczcie się tego bo jak zauważyłem niektórzy nadal mówią "nie podoba ci się? zrób lepszy to pogadamy" i ty znajdujesz się w tej grupie osób
Asiek nie oceniaj ludzi po wieku bo zdziwił byś się
poza tym nie zabronicie mi mówić tego co myślę... uważam że top słaby? piszę żeby był zmieniony na lepszy a wy na mnie najeżdżacie mam też negatywną opinię co do poziomu sygnatur ponieważ sygna która poważnie 5 lat temu można było dostać pro teraz mówicie że jest zayephysta i w ogóle najlepsza bo zatrzymaliście się na tym przestarzłym sposobie robienia prac (co przez rok powinno się już zmienić przynajmniej w części) co z tym idzie krytyka też jest taka sama (nie u wszytkich ale u większości) tym nie pomagacie być lepszymi tylko pomagacie stać w mojscu bo np powiecie że ta sygna ta druga co Asiek masz w podpisie) powiecie że jest b dobra to ktoś uzna że jest faktycznie dobra i nie będzie nic poprawiał bo to co robi jest już dobre, no a jeśli przyjdzie ktoś i powie że jest zwalone to od razu zaczyna się kłótnia że a to że nie masz racji i że w ogóle się nie znasz... trochę namotałem przepraszam ale z pewnych przyczyn nie zawsze udaje mi się pisać zgodnie z zasadami pisowni i (?)składnią(?)
Jeszcze raz payloader spam? wcale mnie to nie ciągnie. ale wygląd też ma jakieś znaczenie bo ktoś kto widzi pierwszy raz i np wygląd jest słaby to już forum ma u niego "-" bo nie zachęca go do pobytu na forum
.Mats, co Ty gadasz młody? myślisz że mi na czymś zależy?posty mi tu nie na temat kasują warny dają to po co mam cukrzyć komuś? mówię coś, bo wiem, bo mam więcej na karku lat niż Ty i widziałem też raczej więcej. Bez sensu w ogóle ta rozmowa jest, swoje zdanie wyraziłeś, ok, ale nie pchaj się dalej, to jak ktoś ocenia to ocenia, a co do poziomu, to powątpiewam aby ktoś Ci przyznał racje w tym co tutaj wypisujesz, ale dobra ...
Dobra koniec dyskusji. Ten temat jest do sugerowania ew. zmian i pomysłów dotyczących naszego forum, a nie bezsensownych dyskusji na temat sygnatur. Kolejna wypowiedź dotycząca tej dyskusji zostanie nagrodzona warnem. Czekam na jakieś sensowne pomysły , a nie obrażanie innych userów itd.
samborek, to ja dam pomysł. Domniemam że prócz nowego stylu który wejdzie będzie również obecny, który bardzo mi się podoba. Ale ... co powiecie na to aby już do końca go dopracować i zrobić nowe ikonki typu PROFIL itp. np.: .. bo one są z tego co pamiętam - flashowego topa XD
Z gory chcialbym uprzedzic ze nie czytalem 72 poprzednich stron wiec naprade nie wiem czy byla juz o tym wzmianka, trudno jest przewertowac tak duza ilosc... A teraz do rzeczy, chcialbym sie spytac w jakim celu jest ustawiona ilosc postow ktore musi miec aby wejsc do danego podformu. Przez to niektore osoby moga nabijac sobie posty banalne, niemajace w sobie prawie zadnego glebszego sensu aby uzyskac ta magiczna liczbe zeby sie gdzies dostac. Rozumiem ze chcecie sie w ten sposob zabezpieczyc zeby na forum nie rejestrowali sie ludzi tylko po to zeby wejsc zobaczyc tutorial lub sciagnac jakas paczke z rzeczami ale moze da sie jakos inaczej to rozwiazac?
Właśnie dobrze, że jest ustawione takie ograniczenie, jeżeli ktoś już potrzebuje coś z jakiegoś działu to niech napisze te kilkadziesiąt postów, nic mu to nie zaszkodzi, a być może jeden z jego postów wniesie coś ciekawego do tematu. Jeżeli ktoś wpadł tylko "po coś" to podczas pisania tej wymaganej ilości postów być może spodoba mu się na forum lub znajdzie coś interesującego i zostanie tutaj na dłużej. Jak wspomniał TrawNick, administracja cały czas czuwa nad postami pisanymi przez użytkowników, więc jeżeli trafi na jakiegoś krótkiego, nie wnoszącego nic do tematu posta to po prostu go usunie. Jak to się mówi coś za coś. Więc nie widzę potrzeby ściągania tego ograniczenia.
Aha czyli rozumiem ze administracja subtelnie doglada mniejwiecej wiekszosci postow Ciesze sie ze dostalem tak szybko odpowiedz i dziekuje za wyjasnienie. Zwrocilem na to uwage bo widzialem pare bezsensownych posto ale t napraw znikoma ilosc
Mile widziana pomoc. Posty można zgłaszać przyciskiem () // Widmo
Ostatnio zmieniony przez Widmo 2008-09-11, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
Proponuję stworzyć nowy dział:
Grafika -> Tutoriale -> Inne -> PhotoFiltre
PF jest, przynajmniej według mnie, dość znanym programem. Oczywiście nie tak jak PS czy PSP, aczkolwiek myślę, iż wielu grafików zaczynało między innymi od niego. Nie znam się na nim zbyt dobrze, aczkolwiek potrafię wykorzystać wiele jego opcji. Myślę, iż przydałby nam się dział z tutorialami do ów programu. Jest on łatwy w obsłudze i w dodatku darmowy. Wiele osób przybywa tu, by czegoś się nauczyć, a PF jest dobrym programem na początek.
To oczywiście tylko moja wizja...
Raija, nie ma po co robić działu dla tego programu, skoro nikt jeszcze nie napisał do niego tutoriala...
No to moja propozycja - forum do którego jest największe ograniczenie dostępu to exclusive tutorials (przy okazji, dział bezsensowny ;p) i dostęp tam jest od 100 postów. Może więc niech moderatorzy łaskawiej patrzą na lekki offtop czy krótsze posty w wykonaniu ludzi powyżej 100 postów - wiadomo, żę nie nabijają bez sensu...
Tutaj także nikt nie napisał żadnego tutoriala...
Mogę napisać kilka tutków, dla mnie to nie problem. Inni z pewnością także założą kilka pomocnych tematów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.