Ja swoje podziękowania kieruję w stronę Groove. Dzięki niemu dostałem się na te wspaniałe forum. Rok był bardzo ciekawym rokiem, pełnym wzlotów i upadków. Wielu banów i awansów, mam nadzieję, że następne lata będą też tak ciekawe jak to i, że jeszcze wiele ich przed nami. Dziękuje za to forum, za atmosferę na nim, wspaniałych ludzi ją tworzącyh.. 100000000000 lat GrafArt <3
Coż można powiedzieć...
Długo na forum nie siędze, nie mogę też powiedzieć iż znam sie z kimś w miarę dobrze...
Mimo to nie żałuję czasu który tu spędziłem. Może i poziom mój w owej dziedzinie życia dużo sie nie podniósł, chociaż wydaje mi sie, że od pierwszej sygnaturki już sie dość dużo polepszyło (nie tylko na tagi) to wydaje mi się, że to wian tylko i wyłacznie moja, mojego lenistwa no i oczywista SZKOŁY ! Jednakże, jesli bym sie starał na pewno poszedłbym jeszcze kilka kroczków do przodu i własnie tego spodziewam sie przez nastepne lata, które mam nadzieje tu spędzić.
Nie pamietam już jak trafiłem na forum... ale bodajże kiedy zrobiłem pierwszą w życiu sygne, kumpel dał mi link. Nie pamietam już z jakiej przyczyny, ale chyba po to, abym troche tutków poczytał
Raz jeszcze pragnę zaznaczyć, że nie żałuję czasu tu spędzonego, poznałem (słabo ale jednak ) wiele milych osób. Jak na razie nie spotakałem sie tu z jakąś nieprzyjemnością i mam nadzieje, że tak zostanie, tak więc grafarcie, STO LAT !!!
Jak tak czytam sobie co piszecie, jest mi niezmiernie miło i zapewne każdemu z mojego grona - administracji. Dbamy o Was i o forum, bynajmniej staramy się to robić jak najlepiej. Cieszy mnie to, że niektórzy z Was już teraz wiedzą, że zostaną z nami do końca, ale mogę stwierdzić jedno ... Forum będzie w sieci przez następny... a raczej minimum następne 5 lat w końcu tak jak tatsu wspomniał ... jesteśmy po części wyrzutkami a raczej byliśmy z pewnego forum graficznego, gdzie administracji uderzyło do głowy i pomimo tego, że chciałem przywrócić forum do życia, znienawidzono mnie za to etc. ale nie ma co rozpamiętać starych chwil cieszmy się chwilą, radujmy się naszym forum a ja sam, każdemu z Was życzę prawdziwych wrażeń tutaj spędzonych oraz wielu cennych dla każdego mam nadzieję, godzin spędzonych na forum, dla siebie, dla nauki!
Dzięki raz jeszcze!
Hah no cóz... Fajnie było, jest i będzie napewno. Może nie jestem z Wami cały rok, ale chyba zdążyłem się tu "zadomowić", bardzo wiele dało mi to forum i za to dziękuję. Dziękuję też administracji i użytkownikom za tak mile spędzony czas.
Jako nowy User podpisuje się pod powyższymi postami. Grafik ze mnie marny jak na razie, ale będę sie starał i dążył do perfekcji (zbliżają się wakacje dużo wolnego czasu an grafikę ). 100 lat a nawet milion lat ^_^ niech grafart żyje nam . Of Course dziękuje wam za porady i wszystkie tutoriale, bo z nich najczęściej korzystałem, czerpałem natchnienie czytałem, analizowałem, próbowałem swoich sił, aby stworzyć coś na ich wzór.
Program: PhotoShop CS3 Posty: 121 Dołączył: 02 Mar 2008 Wiek: 23 Skąd: Kraków GFXPoints: 70 Piwa:2/2
Wysłany: 2008-06-10, 18:20
Serdeczne gratulacje dla nas wszystkich. Cieszę się, że nasza graficzna rodzina się rozrasta. W zeszłym tygodniu zaraziłam kolejną osobę. Dzięki za Wasze komentarze. Nie mam jeszcze wiedzy takiej jak większość z Was, ale rozwijam się i sądzę, że mi w tym przez minimum kolejny rok - pomożecie
To ja dziękuje całej administracji, za ten rok. Dziękuje tym, którzy odeszli, za dodanie tzw. "skilla". Dziękuje userom, za to że są. Takie krótkie życzenia na rok grafartu. Myśle że ten rok będzie lepszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum