widzę, że doszli do szeregów nowej administracji, nowe osoby. Prośba do Was ... postarajcie się właśnie zwrócić uwagę na to co mówił post wyżej CZACHA. Pamiętajcie, że rozdająć punkty motywujecie również innych do pracy tyle ode mnie.
a ja chciałbym powiedzieć, żebyście się nie burzyli, bo może po prostu nie każdy tutorial zasługuje na owe punkty? dopiero wróciłem, jeszcze się dokładnie z wszystkimi tutkami nie zapoznałem i nie wiem do końca jaki jest ich poziom, więc proszę mnie z miejsca nie zbesztać
Program: Pies Cees 2 Team: NOVA Posty: 273 Dołączył: 22 Cze 2007 Wiek: 15 Skąd: Warszawa GFXPoints: 457 Piwa:313/14
Wysłany: 2008-08-09, 19:16
Cytat:
(...)Mamy nadzieje że będzie on służył do zwiększenia aktywności userów w jak najlepszą stronę więc nie będzie on przyznawany za pisanie postów/tematów gdyż będzie on powodował zwiększenie spamu na forum.
(...)
Za co dostaje się GFXPoints
- Napisanie posta - 1 GFXPoints
- Utworzenie tematu - 2 GFXPoints
- Wygranie konkursu
(...)
Jedno wyklucza drugie? To tylko taka moja uwaga po przeczytaniu nie bić ._. nie bić
c64a, trochę źle jest to ujęte, fakt, ale chodzi nam oto, że punkty nie we wszystkich działach są zliczane. Przykładowo nie są zliczane we wszystkich działach w kategorii Hyde Park, humor etc. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.