Ravandel, jak na razie nic do klubu nowego nie zostało dodane. Ale niedługo to się zmieni. Będzie wielki przypływ prac w klubie, które będą na prawdę na wysokim poziomie. Ale to wszystko w swoim czasie..
Proszę również o wrzucanie tutaj prac, które byście chcieli umieścić na łamach klubu - jeśli będą to prace na wysokim poziomie - zostaną dodane od razu, jeśli będą kiepskie - poddamy je ocenie wśród grona administracji i wtedy zdecydujemy czy nadają się do prezentacji w klubie.
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
romuX., a konto na Deviantart masz? Bo przydaloby sie rzucic tez link do Twojego konta jak cos
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
jak chcecie mogę zalożyć, ale i tak nie bedę się nim zajmował
Nie, to nie jest wymog Chodzilo mi tylko o to, ze jesli bys mial konto to warto bylo podac adres do "deviacji" - w tym wypadku umieszczam tylko prace i pisze kto jest autorem
fakuś, przedyskutuje z administracja temat Twojej sygnaturki - jesli bedziemy na tak - napisze Ci PMke z adresem deviacji na DA
Misha, jeżeli jestem chodź troszkę godzien klubu DA ... (też nie mam konta, ale może po wakacjach założę, zobaczymy ) to może ta pracka, mała ale wg mnie zacna, oświetli ciemności działu sygnaturek w naszym klubie grafartu na DA
Powiem Wam szczerze, ze ogolnie liczymy na wieksze prace... sigi czy avki w ostatecznosci bysmy chcieli dodawac...
Misha, rozumiem ... czyli tapety itp. mogą być tak? ale chyba większość osób nie ma DA (tych co są na forum) to co wówczas? trzeba je mieć, czy MOŻNA ale to nie jest wymagane?
Tapety i ogolnie wszystkie prace, ktore sa wieksze od sigow (sigi - jesli sa szczegolnie wybitne) - i nie, nie trzeba miec konta na DA - w takim wypadku po prostu piszemy kto jest autorem bez podawania linku do jego galerii na DA.
edit: tak mi do glowy przyszlo, ze jesli np zrobicie tagwall - czyli skomponujecie na ladnym tle ciekawe sygnaturki w wiekszej ilosci - to tak tez mozemy je wrzucic Zawsze to jakies urozmaicenie.
To samo tyczy sie avatarkow - skomponuj ladny avatarwall (^^) i wtedy nie bede robil problemow z zamieszczeniem go w klubie
DeaHOOL, nie, nie byłoby tak lepiej. Do klubu wstawiamy tylko najlepsze prace, czyli te które wygrały jakieś konkursy na forum, bądź inne, które nie zostały wystawione na konkurs, ale są bardzo dobre.
Aby user mógł wrzucić jakąś prace do klubu, musiał by mieć dane do niego, lecz danych nie udostępnimy. Tak jak już mówiłem, do klubu trafiają tylko wybrane prace.
Pozdrawiam !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.