lunsil, Gnacio, b14szak, wszystko działa ok! wchodzisz w UŻYTKOWNICY na menu, dajesz SORTUJ WG PUNKTÓW GFXPOINTS, a następnie zaznaczasz MALEJĄCO i klikasz ok ... wszystko działa poprawie ...
Widmo, tego nie da się naprawić jeżeli nie działa. Najprawdopodobniej coś w kodzie wew. forum jest zrypane jak wgrywali jakąś manipulację, tfu ... modyfikację do forum.
Poza tym, po co komu cytowanie całych postów?!
Od pewnego czasu mam błąd shoutboxem. Nie tylko ja.. lecz wiele razy widziałem ten przypadek u innych.. Otóż:
Wysyłając wiadomość w sb.. po samowolnym odświeżeniu się moja poprzednia wiadomość bardzo często wysyła się ponownie.. chociaż nic nie wpisywałem itp..
Peace, zapewne R bo mi się też tak często dzieje
tylko uprzednio wyskakuje jakieś okienko i coś tam dużo pisze i OK albo anuluj
powtórzenie sesji czy coś takiego
Gdy się zerwie połączenie z czatem i chce się odświeżyć, albo połączyć ponownie, wtedy pojawia się okienko z pytaniem, czy przesłać dane jeszcze raz. Toteż, gdy raz już wysłało wpis na SB i wyśle drugi - dzieje się tak. Tak jest ze wszystkim.
Nie zauważyłam takiego błędu przy bezproblemowym odświeżaniu forum, czy SB, a to co opisałam wyżej, to nie jest błąd forum, tak się dzieje przy zerwaniu połączenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum