Ostatnio zauważyłem, że na shoutbox'ie nie ma nic, a właściwie coś jest, ale to jakieś dziwne znaki. Czy Wy też tak macie, czy to tylko mój problem?
Dodaję załącznik jak to u mnie wygląda
- temat zostal ujety w moim ostatnim poscie ze wzgledu na scalenie tematu do odpowiedniego dzialu.
JrQ-, to nie do konca zalezy od przegladarek oczywiscie dzieki tutaj z miejsca za linka, przeczytam to tylko jak wroce
dan322, tak ja powiedzial lunsil, mozes sprobowac odsiwezyc, jezeli natomiast sie NIE UDA, sprawdz dokladniej zabezpieczenia swojej sieci oraz programu antywirusowego, wiem ze kilkoro z Was mialo taki problem i najczesciej bylo to spowodowane zlymi ustawieniami firewalla tudziez programu antywirusowego, z ktorego kozystacie. Sprawdz, czy dodales zezwolenie na przetwarzanie cookies przez forum grafart.org, czy dodales nasze forum jako witryne zaufana. Kolejna sprawa jest to, abys napisal mi tutaj z jakiego Antywirusa kozystasz i od jak dawna masz ten blad.
Mam wrażenie, że jest coś z zegarem forum. Nie wiem, czy to tylko u mnie, czy ogólnie.
Na zegarze forum mam ~1h w tył.
Na początku nie zwróciłabym na to uwagi, gdyby nie fakt, że ze szkoły wyszłam 15:30, a wchodzę na forum, a tu, że jest 'Dziś 05.05.2008r godz. 15:27'.
Korzystam z Mozilla Firefox 3 Beta 5, ale na Internet Explorer 7 jest ten sam błąd, więc to nie wina przeglądarki. Na komputerze czas jest prawidłowy.
Widmo, Ty mnie tu nie podważaj mojej pozycji znam się na skrypcie a takowe ustawienia są Tylko błąd jest w bazie danych, coś w hostingu odświeżali i zapomnieli ustawić najwyraźniej ...
p.s. nie bulwersuj się ) naprawimy to szybciutko i proszę więcej bez offtopicu tutaj, w tym dziale.
Zanim napiszesz do mnie na GG/PW, koniecznie przeczytaj zasady.