Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale zwijanie dzialow sie popsulo.
Zwijam sobie ogloszenia i po odswiezeniu strony sa one spowrotem widoczne...
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
A sprawdzaliście najnowsze aktualizacje dla FF ? Czy czyściliście cookies etc. przeglądarki? Próbowaliście pod innymi przeglądarkami jak np. IE, Opera etc. ? Sprawdziłem pod każdą na 2 różnych komputerach - działa bez zarzutów.
To samo pod IE7.
(Windows Vista Home Premium)
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Misha, może to od Windowsa się coś krzaczy? Masz na kompie zainstalowanego XP lub co innego ? Jak tak to sprawdź, może to coś od windowsa. Ale raczej nie powinno to być od Windowsa, ale lepiej sprawdzić.
no a ja jestem pewny bo 2 dni temu mi sie zaktualizowała ( to to moze nawet wczoraj było ) i mam identyczny problem
FF najnowszy i pod XP... tylko nie wiem co wam to przeszkadza
Ja również mam taki problem. FF zaktualizowany, java to samo.
A błąd mam tylko przy ogłoszeniu, jak np. zwinę jakiś dział to się nie rozwija po odświeżeniu.
green za stary juz jestem na instalowanie "swinstw" na kompie... uzywam go do pracy i nie instaluje nic co mi nie jest potrzebne...
Java mi sie nie aktualizowala, wgral mi sie SP1 do Visty, ale jeszcze przed nim Ogłoszenia sie nie zwijały na stałe...
A jeżeli to nie pomoże to PayLOADer, masz uszkodzony plik /images/jsscripts.js
Wgraj oryginalny z paczki 1.12.5 i będzie git
ja sprawdzałem na 2 kompach oraz na różnych ip.
Na innych stronach nie mam problemu i jak pisałem wyżej na tym forum tylko z ogłoszeniem tak jest, działy się nie rozwijają z powrotem.
Widmo, do wtorku powinno już dobrze działać. To wewnętrzny błąd pliku javy na forum ... muszę go odpowiednio "przebadać". Zwracam honor u mnie przestało działać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum