djslawo, Twój problem rozpatrzę niedługo, powinienem dziś to przetestować. PwQt, wyłącz firewall w antywirusie, zresetuj przeglądarkę i sprawdź ponownie. Jeżeli to nie pomoże, w opcjach programu (jego firewall'a) witrynę www.grafart.org dodaj do zaufanych.
Aby skonfigurować program ułatwiający Ci przeglądanie forum do współpracy z programem McAfee Firewall ( www.nai.com/us/support ):
Kod:
1.Otwórz program McAfee Firewall.
2.W sekcji Zadania kliknij pozycję Asystent konfiguracji.
3.W oknie Asystenta konfiguracji klikaj przycisk Dalej do momentu, aż pojawi się strona Kontroluj programy internetowe.
4.Na liście odszukaj wpis programu TWOJA_pRZEglądARka (xxx.exe) lub kliknij przycisk Przeglądaj i dodaj ten plik programu.
5.Zaznacz opcję Zezwalaj temu programowi na pełny, niefiltrowany dostęp do Internetu.
6.Kliknij przycisk Zastosuj, aby zapisać wprowadzone ustawienia.
To powinno pomóc na "krzaczki".
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
a mnie denerwuje to, że czasem jak przeglądam jakieś galerie, jakieś różne tematy to mi okropnie rozciąga niektóre obrazki w podpisach,
P.S. mam Opere
P.S.2 instalacja ponowna Opery, ciasteczka usuwane, i inne rzeczy ale to nic nie dawało (na innych przeglądarkach nie sprawdzałem)
Misha, Obek~~, w FF nie ma z tym błędów, wystarczy poczekać aż flash się załaduje i już. Chyba, że korzystacie z FF 3.0 - on ma za dużo błędów i jest źle skonfigurowany jeszcze - to może być przyczyną.
b14szak,
to zależy od hostingu na jakim są umieszczone te grafiki w podpisach userów, na to wpływu nie mamy. Pokaż przykładowy topic.
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
"Oznacz fora jako przeczytane" - błędy związane z tą funkcją zostały dziś naprawione. Proszę ewentualnie to przetestować jeżeli wcześniej mieliście z tą funkcją problemy (z tego co pamiętam na poprzedniej stronie ktoś o to prosił).
Dodatkowo został naprawiony problem z logowaniem się do Panelu administratora, przyczyna tkwiła w pliku login.php
Błąd z funkcją - że wyświetlało wszystko w jednej linijce również został naprawiony, powinno teraz się automatycznie dopasowywać do forum.
Co do ostatnich błędów podanych przez b14szak oraz Misha muszę popracować.
Czekam na kolejne zgłoszenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.