dlaczego mnie nie ma w terminarzu? takie mam pytanie bo sie zgłosiłem, zostałem przyjęty i nie ma mnie na liście
Już odpowiadam Ci na to pytanie.
Gdy po raz pierwszy zostały otwarte zapisy do ligi, prowadził je Peace, ja wyjechałem na wakacje, a Ty w tym czasie się zapisałeś. Po moim powrocie z wakacji, nie było działu liga(było to z powodowane atakiem hakerskim na nasze forum), po rozmowie z Payem znów został utworzony dział z ligą, więc ja znów otworzyłem zapisy ( jednakże od nowa ). Możliwe, że przeoczyłeś tą akcję na forum, lub byłeś na wakacjach.
Co mogę zrobić?
Zapisz sie na listę rezerwową, jest kilka osób zapisanych do ligi, których nie widuje na forum, więc prawdopobonie będą potrzebni ludzie z listy rezerwowej, aby zapełnić miejsce.
Pozdrawiam
Boss
w ciemno wdarlem sie w lige a nigdzie nie doczytalem czy bedzie to tylko walka na sygny (czego bym szczerze mowiac nie chcial) czy beda innne rodzaje prac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.