Zglaszam prosbe (a nawet rzadanie) o zaktualizowanie Terminarza, bo nie widze tam nickow osob, ktore wskoczyly z listy rezerwowej...
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Boss... mozesz jasniej wytlumaczyc co chcesz miec w okienku postowym?
Bo tak troche niejasne to jest dla mnie nie mamy umieszczac zadnych sigow, ubkow, fanbarow i innych ktore mamy normalnie w podpisie i ktore wchodza w sklad okienka postowego? same przyciski, ramki? Avatar tez mamy namalowac? Obrazek do rangi tez?
moze wypisz dokladnie co ma byc np:
- ramka
- standardowe buttony
z gory dzieki...
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Program: 3D Studio Max 2009 Team: Green Designers Posty: 649 Dołączył: 15 Cze 2007 Wiek: 14 Skąd: Jastrzębie Zdrój GFXPoints: 517 Piwa:4/4
Wysłany: 2007-09-19, 16:40
Chodzi o to, aby zaprojektować wzsystko, razem z postem, razem z podpisem, razem z avatarem, razem z ragna, razem z avatarem, razem z przyciskami, poprostu wszystko co się da i co powinno być w takim okienku postowym Jeżeli uważacie, ze ciut za mało czasu napiszcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.