Wiem że niektórych zdziwi to że terenówa, ale nie miałem żadnych samochodów pod ręką.
Do tunningu nie miałem żadnych elementów, wycinałem je z tego auta.
szyszak VT raczej unikaj robic poprzez rozciaganie czesci auta
To nie wyglada za dobrze. Lepiej wygladalby ten samochod z jakims masywnym zderzakiem, wiekszymi felgami.... i raczej w tym kierunku idz
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
poza nieładnym zderzakiem przednim i niecałkiem realnymi felgami to nawet fajna, chociaż że troche szpeci zielony znaczek H, i niecałkiem pasujące napisy (chodzi o toyo tires i NOS) i te żółte linie pod autkiem nieładne
Kolory mogą być, reszta nie bardzo, szczególnie napisy, zderzak (tak jak mówiłem), znaczek Hondy. No i mogłeś ją obniżyć, dać jakiś spojler, zrobić carbonową maskę.
A tak to du**.
Fb jakos nie pasuje kolorystycznie do reszty i ogólnie dziwnie wygląda Felgi trochę małe i jakby pod różnymi kątami Neon - nierealnie wygląda, i jakoś też żółty do zieleni nie najlepiej pasi... Zielony znaczek? Ehh... no coment... A teraz gwiazda programu - Spojler! Wtf ? Czemu nagle się urywa :lol2: to chyba jakieś widmo, że nie widać go za szybą Pozytywną część komentarza zostawiłem dla kolorku Ładnie wyszedł
maska i zderzak przedni nie udany , troche za ciemno, kolorek taki jakoś mi się nie podoba, paski na boku by pasowały przy jaśniejszym kolorku, falgi to tak można powiedzieć że niecałkiem pasują przez ten cień, trzeba było wziąć pod uwagę światła i cienie
Spójrz na oryginał a teraz na swoja pracę ... światło nawet jeżeli pada z lewej strony to nie ma siły - musi dotknąć troszku prawej strony, a tutaj widać, że pewnie źle dorobiłeś zakończenia i próbowałeś je zatuszować
Pozdrawiam.
p.s. praca nawet fajna ale ocena to tylko 7/10 popraw się ;D
na tej 2 pracy widac ze cos umiesz tuningowac virtualnie ale brakuje ci ozywienia tego ;D wyglada to plasko
trzymaj sie tak jak bylo w srodku nie idz dalej takim stylem jak w 1,3 tylko staraj sie bardizej takim jak zaprezentowales nam w 2 ;D
Powiem tak, że w pierwszym aucie nie zrobiłeś nic poza zmienieniem pozycji wozu, przeciągnięciem zderzaków i... coś ominęłem? Z Twoich prac najbardziej się podoba nr 2, Honda Accord. Twórz dalej, bo coraz lepiej się dzieje
pierwsza praca. trochę za prosta. za mało ingerencji w materiał wyjściowy. poza tym wygląda ok.
druga. kompozycja jest zła. kolor tła a kolor samochodu - brak jednolitości. zderzak przednik jest jakbym zakrzywiony, w każdym razie coś tutaj mi nie gra.
trzecia. zgadzam się z poprzenimi zarzutami co do oświetlenia samochodu. cień pod samochodem koloru różowego? wzorki na drzwiach całkiem spoko.
nie wiem czy sam bym zrobił to lepiej, oceniam to co widzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.