Bardzo ladne prace - zwlaszcza ten Fordzik. Ja nie mam zastrzezen
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
no no, chyba pierwsza osoba na tym forum która wie co mozna wyciągnać przez VT...
powiedz tylko, długo ćwiczyłeś ??
bo jak bym chcial porównać swoje do twojego to aż mi sie smiać ze mnie chce
prawda prawdą, że zrobiłem tylko 2 prace, ale twoje sa poprostu znakomite, jesli masz to pokaż jakies poprzednie
Misha napisał/a:
Ja nie mam zastrzezen
ja podobnie, ale 10/10 nie dam, bo zawsze mozna zrobić coś wiecej 9/10 bedzie tu opdowiednie
Fordzik super wykonany. Większych błędów nie widzę, jednak drobne wpadki przy smudgowaniu są Np. z prawej strony przedniego bumper'a
W astrze koncepcja bardzo futurystyczna, ale spodobała mi się. Szczególnie maska i światła mnie zachwyciły. Koła - fajny pomysł i wykonanie, ale akurat mi zbytnio nie podchodzą
Nie no... Tu ja widzę pracki na wysokim poziomie Lata doświadczenie i się robi niezłe rzeczy Za te prace gratz! Astra dość fantazyjna, ale... WSZYSTKIE gitezZzz
ładny ten VT, znam też paru dobrych Virtulanych tunerów i są bardzo pomocni na forum pasjonatów tegoż samochodu bo co ktoś chce zrobić np zakupić fele, przemalować ospojlerować przyciemnić czy cokolwiek to pisze posta i zaraz widzi jak to będzie wyglądało na aucie bardzo pomocna rzecz. Pozdrawiam pracka na wysokim poziomie 10/10 za wykonanie bo o gustach się nie dyskutuje więc ich nie oceniam
Super Astre nieźle odpicowałeś Nie ma się do czego doczepić, wszystkie tuningi na wysokim poziomie, szkoda jedynie, że o takich furach mogę jedynie pomarzyć
Mi tam najbardziej podoba się ta Astra . Jedyną rzeczą, która tam jest słaba to te 'koła'. Do reszty nie mam zastrzeżeń, bo pozostałe prace też są niczego sobie . Albo mi się wydaje, albo masz talent do tego .
Ocena: 9/10
Jesteś jednym z lamusów.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.